Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se sjetim izjave koliko 'perača prozora' strada svaki sekund u Americi, ovo me uopšte ne iznenađuje :D
KoPijusti 👄 voli da ga fanfla
Srbija jača FBejHa slabi velika razlika između te dvije države.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sto neko rece, da se okupi tim doktora - psihijatara, koji su objektivni i ne znaju ko je on, pa da ga prekontrolisu, boga pitaj sta bi sve otkrili.
Ljuuuubio sam usneee
Usne ko gume od bicikla, sta mu kacavenda uradi.
Predlazem mu nanošenje svjetlijeg karmina 😋
gdje si ti razotkrivac mitova nismo te prepoznali od tog tvog prevelikog cetnicizma
Vucic pokusava nemoguce a to je da bude sa rusima i preko putina ostvaruje svoje interese ( nestabilnost u crnoj gori , bosni i maked ) dok sa druge strane uzima ogromni lovu od eu , danas su ameri poslali kfor na sjever i odobrili vojsku kosova tj sutra , realno vucko ce morat odluciti , sta god odluci bice tesko , imat amere oko vrata ili okrenut ledza putinu
👄
Bugojanski cincar ko fol "srbenda i po" ... :D :D :D xD
Ništa pokusni kunići šta ovaj lik uzima!!
Boze me sacuvaj srpske logike ccccccccc :))))
Ala ga dobro fafa sa ovim usnama
Ovi demonstranti kao Mel Gibson u Brave Heart. Trce tamo vamo :)
čime se ovaj bavi, muko moja... prso je... u Zadrugu s njim !!!
Otkrice ...ehehehhehe .. .ebi konju M.... kojo je to idiot, jos kad sam ga slusao kako brani onu novinarku poslanu da napravi incident, dno dna .. pa i djeca vise ne vjeruju u njegove bajke i basne ..
Vidju ga, isti ona riba puffer!
bolesnik teži slučaj