Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Depresivno stanje je dato poturici da bi razmišljao o sebi."-
Vučić razgovarao sa Merkel , nakon toga sastanak s Macronom, pa posle sa Putinom Do kraja godine u Beograd dolaze i Merkel i Makron i Putin i kineski Predsjednik... Poturicama a bome ni zapadnoj konjusariji ni Halid Beslic nece da dolazi
Vučko radi pos'o a ti se muzafere kupaj!
28 zemalja NATO pakta imaju milijardu stanovnoka a Rusija ima 146 miliona stanovnika.U Rusiji i Srbiji je prosjećna plata 300 EURa a prosjećne penzije 220 EURa.Otkako su se sve Republike bivše Srboslavije odvojile od srbske hegemonije ,danas samostalna srbija je najsiromašnoja i najprimitivnija države Europe.
@The_Beg 1) Srbija nikada nije ratovala protiv komsija ali protiv stranih okupatora jeste. To sto ste vi i "neke okolne komsije" ali svaki put bili na strani ali svakog stranog okupatora,..nije problem Srba nego vas miseva i okpatoskih sluga i ulizica. 2) Njemci, Turci, Austrijanci, Madjari, Itaijani su vjekovima vladali Balkanom,.sa istog sami nisu otisli a nema ih vise na Balkanu Sad vi konjusari kmecite jer smo vam gazde istjerali
Delegacija Srbije prisustvuje sa ponosom na toj manifestaciji. Srbija je bila država pobednica u tom ratu i zaslužuje veliko poštovanje međunarodne zajednice.
@StGeorg Ko se oslobodio Osmanlija/ Ko j ebobjedio u Srpsko-Turskom ratu? Ko je pobjedio u prvom balkanskom ratu? Ko je pobjedio u drugom balkanskom ratu? ko je pobjedio u prvom svjetskom ratu? Uzicka rebublika je bila prva slobodna teritorija u Evropi u drugom svjetskom ratu... itd... Bosnje ratove nisu ni vodili. Bili su statisticka greska u Otomanskoj i Austrijskoj imperiji. Nisu se ni pokusalil oslobodit dok im Srbija nije dala slobodu 1918.
Delegacija Srbije prisustvuje sa ponosom na toj manifestaciji. Srbija je bila država pobednica u tom ratu i zaslužuje veliko poštovanje međunarodne zajednice.
Kiša u Parizu lije kao iz kabla. Proricala baba da ce biti posle kiše blata. Sad ce Vučić da pocijepa istaknutu kosovsku zastavu, a ako ne uspije, hrvanje u blatu sa Hashimom Thaçijem po sumo pravilima. Koja god opcija, ljudi, uz kokice spremljene, jedva čekam da počne. A nakon toga naravno poruka na twitteru: ,,Donald I. Trump @OnRealDonaldTrump What’s going on is not happening. Fake news, folks. It's Fake news, OK?"
Bas se Merkel nasla s njim sastajati u Parizu? Ne lazite gofna posrana, sreli se u Parizu, progovorili par recenica i to je to.
Samo razgovaraju sa čestašama, a s nama niko ne razgovara.
ovaj balkan je divljastvo tesko,samo se na balkanskim sastancima spominje da se sacuva mir.Bas me zanima o cemu razmislja npr svedski i finski predsjednik
Jedva čekam Kurban Bajram :)