Komentari (219)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi balvani fakat imaju neki problem u glavi. Budale
U glavi su im predstojeći lokalni izbori.
ako im je iko pogodovao na kraju rata, to je bio Clinton.. natjerao je Aliju da potpiše dokumen, taman onda kad su se kupili iz Banjaluke, Doboja i Brčkog. nisu nikakvi borci. koliko su imali naoružanja izgubili su Sloveniju, Hrvatsku, Crnu Goru, Makedoniju, Kosovo i pola Bosne.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa, što ne počisti, Vučko? 😂
"Drugih koji ce da nam pomognu, nemamo" Vucic Dec 31 2022.... Zar bas? Nazalost Srpsko rukovodstvo samo sebe ostrizira time sto jos uvijek koriste ratno-huskasku diplomatiju, i stavljaju se na pogresnu stranu povijesti. Tuzno.
⚜️
⚜️
Znaš ti vaginousti dobro da bi tebi NATO počistio te vojne kante što si dobio od Rusa i Bjelorusa.
Ha ha ha
E jado jadni bolje bi ti bilo da šutiš.
Poslije disolucije-raspada Jugoslavije-srboslavije,ćetri novoformirane drzave Slovenija,Hrvatska,Kosovo i Crna Gora imaju platežno sredstvo EURO dok će srbija ćekati na to još dugo vremena a možda i nikad.
Bilo bi kao sa Ukrajinom?100 000 mrtvih Srba za 10 mjeseci.Satrali bi vas. Ukrajina vas ništa nije naučila
Idi pa pocisti I usput krepaj
Bila bi balvanijada bježanija kao iz kninske tespubljik serbske#
srpska vojska je 99 počišćena metlom ali vućić je slabog pamćenja
Ovaj covjek ima PTSP iz Bosne,
ko o cemu ti o sukubima
budalo jedna, mrcino !
šanse protiv nato su vam nikakve