Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko smo mi samo jadna država,ova dvojica se prepiru,u Hrvatskoj vec 10 dana frka oko ploče i natpisa na njoj "Za dom spremni",a kod nas u Brčkom bio 10 godina spomenik i bista Draži Mihailoviću,pa je prebacili tamo u Dobrun gdje je ravnogorski skup svake godine,to nikog na vrijeđa kod nas naravno,a bošnjaćki političari su zauzeti talovima,brojanjem para i gradnjom po Poljinama.Bitni smo kao snijeg na Fidžiju.
ravna goro veliko ti hvala dala si nam Drazu djenerala
@predsednikMileDodik trebao si mu odnjeti cvijece na grob :PPPPP
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ggggggg
Izvinuo se zbog ploce u muzeju holokausta u Njujorku za Jasenovac stoji preko ,300 000ubijeniih od toga preko 20000 djece. Ne racunajuci blagoslove Stepinca da se djeca prekrstavaju ako ne onda ubijaju. Za takva djela kod fasista postajes blazen mozda i svetac.
uje se izvinile?
Pchousti napucio usne u ocekivanju Plenkovica!
Vrela usna..😂😂😂😂😂😂
Plenokvic kod njega a Kobilda kod njegovog politickog tate Voje
Čuj Kobilda ? Hahahaaa oplakah.
Ma ja bolje zakuhat u Bosni neka to Dodo i Čova odrade malo sa Ustavnim malo sa Mostarom pa malo sa Stocem bolje namove tamo da tažimo nego u Srbiji ili Hrvatskoj
Sve je to ok ali kada ce izvinjenje za rehabilitaciju sigurno jednog od najzloglasnijih komandira iz 2.svj.rata Draze, lako je dokazati da su daleko najvece zlocine cinili cetnici i da su po navici najvise klali i izvljali se nad onima koji nisu otpor ni pruzali! Kako da se niko ne izvone za to??? Vrlo cudni neki nazovi ljudi sa svojim rezonima...
srbi iz srbije imaju većinom pozitivno mišljenje o draži zato što je on personifikacija monarhizma koji je tamo uvijek bio jako ukorijenjen među običnim ljudima. nema to nikakve veze sa bošnjacima. što se zločina tiče, to je najtamniji period u istoriji ovih krajeva i nijedna strana nije apsolutno čista.
I onda dodje balince da prica o Drazi. Balincad koja je mahom bila ili ustasama ili handzaru prica o zvanicnoj antifasistickoj vojsci priznatoj od sila pobjednica SAD FRA i Britanije. Janjicari cud ne mjenjaju Njegos je bio u pravu prije 200g.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jei to love again in di er
vučić šešeljov dečkić
vucko pozelio kite
da mu ga stavi usta
mi smo mirni kad se komsije svadjaju, u njihovom "miru" ce opet bit nesto po nama.