Komentari (304)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vlahahahahahavlahahahahaha,,😂😂😂😂😂😂😂😂😂
dogodine u Prizrenu na mevludu . vlahahahahaha😂😂😂😅😅😅😅😂😂
Vucicu peeruuu...Izdao si Srbijanski narod, odwazi odwaziii 😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dodik: "BiH će ući u NATO, al ne zbog mene"
Kosovo ima sve to još od kada, zastavu grb, tablice, pasoš, reprenzetaciju u svim ekipnim sportovima, primljeni u olimpijski komitet gdje nastupaju redovno na olimpijskim igrama, tako da vi Srbi možete da čačkate mečku oko šupka do mile volje, da lažete i obmanjujete i sebe i druge, postoji realnost i postoje činjenički akti po kojima se jasno i decidno vidi da je Republika Kosovo neovisna, međunarodno priznata samostalna država! Pa se pušite do mile volje jarani!
Neka ono dobije nezavisnost. To je najvaznije.A tvoje misljenje nije vazno
Pa Kosovo je vec nezavisno, cuj dobit ce nezavisnost. Ako ga vi u Srbiji niste priznali, ne znaci da ne postoji...
Kad država Kosovo uvede sankcije Srbima Onda Vučić zapjeva onu PRISTAJEM NA SVE SAMO KAŽI od ŠEMSE SULJAKOVIĆ a Mile Dodik RECI SVE ŽELJE RECI ŠTA TREBA OD SINANA SAKIĆA.
a gdje je sada Dačić sa pričom Samoa, Belize povukli priznanje Kosova?Davno sam rekao da su oni priznali Kosova samo ne znaju za to ili se prave da ne znaju
Pa gdje vam je majka Rusija? Podijelili ste im ordenja i zahvalnica toliko da može u vagon stati. Gdje su kada vam trebaju za konkretne stvari? Prije će vam Kina i Turska pomoći konkretno nego rusija.
Konj je plemenita zivotinja kakva je ovo konjuzdrina
E đikani yebu vas šiptari da valja
Sta uradi botoks od covjeka
Albanci su prvi u Evropi 60(šezdeseti)godina nove ere primili kršćanstvo a Srbi tek poslije 1000 godina u 10(desetom)vijeku primili kršćanstvo.Albanci su na Kosovu do dolaska Turaka na Kosovo bili 90 posto pravoslavci i sve stare pravoslavne crkve na Kosovu su Albanske crkve.Kad su Albanci pod pritiskom Turaka prešli na islam srbi su sve albanske pravoslavne crkve prisvojili kao svoje.
pametujes bezze cijelo vrijeme umjesto da kazes otvoreno kako stvari stoje. nema plana, kakve opstine kakvi bakraci...hoces u EU? prihvati princope multieticnosti i idemo ka ukidanju granica, cemu onda crtanje novih granica???
Pa dobro Vučiću - očekivali smo to u Martu - no nikada nije kasno. Sada veži kerove namalni im brnjice; Dodiku, Dačića, Vulinu, Đuriću i sličnima!
Srbija je potpisala kapitulaciju 1999.g u Kumanovu za izvršeni genocid nad Albancima Kosova i nema nikakve ingerencije nad Kosovom.Kosovo je nezavisna država i šta Srbija ima veze sa Kosovom.Baveći se Kosovom Srbija je danas najsiromašnija i najzaostalija država u Evropi.
Srbija je potpisala kapitulaciju 1999.g u Kumanovu za izvršeni genocid nad Albancima Kosova i nema nikakve ingerencije nad Kosovom.Kosovo je nezavisna država i šta Srbija ima veze sa Kosovom.Baveći se Kosovom Srbija je danas najsiromašnija i najzaostalija država u Evropi.
Ovo nije nikakva vijest, jer Kosovo nije dio Srbije jos od 16.06.1999. god, kada se srbijanska vojska povukla sa Kosova. Sve sto su srbijanski politicari i mediji sa obje strane Drine u medjuvremenu pricali, bila je samo suplja prica i prodavanje magle srbadiji.