Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vucicu ja da mogu poslao bih te za vijeke vijekova u p.m. Umjesto da pomognes srpskom narodu da nadje ispravan i castan put u ovom sukobu sa svim komsijama i nacijama na Balkanu ti se uhvatio onog BIVOLA Dodika i trujes zajedno s njim i zrak i vodu i zemlju. Svi imamo svoje drzave i mozemo lijepo zivjeti ti govnas i trujes djecu seseljevom krvavom vodom. sutrasnji dan i svu buducnost kretenu.
@Wolfgang01 Ne seri balijo. Yebo te Dodik. Radi vise za BiH nego onaj bakirov mudzahedin. Tisina djubrad poturcena.
@BajoCestitiHajduk Krstaska plemena isfrustrirana https://www.telegraf.rs/zanimljivosti/zabavnik/2946990-sta-mislite-o-ovome-besni-katolicki-fratar-pise-pismo-pre-133-godine-nema-u-bosni-ni-srba-ni-hrvata-samo-bosnjaka-foto
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pizdousti pa imas ti rame za plakanje, krmojeb iz Latasa te se mnogo pozelio.Tjesite jedan drugog za pleme vam se neznalo.
Traže od tebe kada god se pojaviš za govornicom - da plačeš! Jedino, ako je iskreno!
Lik je totalna budala, doveo dodika da proslave Nato udare, kmece li kmece, poskakuju u srpstvu ko je veci cedo.. o aj place. ova nasa budala ko emtivno se zanese... sto je kazu Nato je udarao rezim Genocidni i jednu ideologiju koju ne prihvatamo, ali Prihvataju i bastine isti taj rezim i isti spremaju za Bosnu kao i 90 ti .. sad imaju kao i u Karadjordjevu podrsku glupana iz HDZ.. ali i neki bosnjaka..
Neka Vučića. On jest psihijatriski slučaj ali je perfektan sa državu kojom presjedava.
Re Tango sa tornjacima, a, Bas lijep nick ti tornjaci. Ni Mama te nece prepoznati.
Srbija nema prijatelja u susjednim zemljama bivše Srboslavije.Sto godina je srbija vršila represiju nad svim narodima bivše države kroz centralizam kraljevine Jugoslavije i porodice Karadžordžević i centralizam druge Jugoslavije gdje su srbi komandovali vojskom,milicijom,diplomatijom,carinom,prosvjetom.NO PASARAN.
Glupi Glava kao što je tvoja ne treba nikom... Dakle izbori heheh
Vodi srbe svoje vucicu, vrijeme je. Za dom, SPREMNI
Lik izrežira proteste protvi sebe, pa će izazvati prijevremene izbore. Na njima će, naravno, pobijediti. Radi sve kako mu se digne. A braća samo viču toooo brate srbine, ne vadi. Nema jadnijeg naroda na planeti od ovih srba
Ma vlaškoj fukari ne treba dozvoliti izbore nikako, kad to ne zna izabrati nego fašistu i četnika, kojem je velika srbija, nauštrb susjednih zemalja, maximum kojeg može sagledati ! Jednom su izabrali normalnog i poštenog čovjeka, i roknuše ga, a ovu budalu i fašistu još drže na vlasti, a još veći fašista ga pokušava srušiti ! Pa gdje to ima mozga....
U bosni bi da kupuje podršku sa pravljenjem penzionerskih klubova i dječijih vrtića a u Srbiji gdje je zabilježeno da postoji oko 200 hiljada gladne djece bez starateljstva i prisutnih problema u državi ne poduzima ništa.Koga zavarava on nije mi jasno.
E cuj "oporba". Jeste li prepisali clanak na nekom cro portalu ili ste mozda zaposlili nekog drzavljana hrvatske
@2pac makkk tako ti je to kad nepismen dođe na katedru da piše.
Ovo je jedan teški demagog koji se igra sa svim regionalnim komšijama i susjedima. Istu igru igra samo na drugačiji način kao 1992-1995. A Igra sa Dodikom? Pa to se zove ''duet''. Kako ga zovu u Europi? Pa pročitajte bilo koje novine.
Kod ovih Srba nema nista drugo u zivotu osim klanje, osijecanje glava, itd....sta vam je ljudi jeste dobri vi imalo u glavi?
Vucko plpchko, 'ocemo da se krunisesh za cara svetosavskoga, pa da ti glavu zajedno sa krunom urnishemo!