Komentari (250)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eskalacija nemira da se skrene paznja sa Vuckove rabote.. kako providno...
Sta sam napisao prije nedelju dana: "Vucic ima plan! Napraviti icidente ili na Kosovu ili u BiH! Cim pocnu problemi narod se okrene i pristane na sve! Tako bi pristali i na vladu na celu za Vucicem!".
100% tako i tako to rade unazad 100 godina i sve po kosovarima ! Zivjelo Kosovo republik
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zna Vucic sta prolazi kaad se rejting gubi, naučio od nasih poglavasa pred izbore
Kaže Vojsku poslo... Tacno se Vucic sprda sa svojim ovcama. Kakva vojska, NATO je sa druge strane.
Mogu samo igrati kolo oko granice 😂
Mir na Balkanu započinje stvaranjem Beogradskog pasaluka.
Vucic i Sirbistan su sve luđi i luđi i tako pokusavaju nesto sakriti
Čuj "Ljuljzim.."... uguših se od smijeha. Pa nemaju nijednu uhu ugodnu riječ, pa čak ni vlastito ime za koje imaš slobodu (nadam se) izbora lol. Pa koji roditelj bi ovako kompromitirao vlastito dijete haha?
Nama mozda smijesno njima vjerovatno sasvim normalno.
njihu treba otjerat za srbiju i resen problem tako i iz bih jer gdje su god oni tu je ogroman problem
To on da mu vojska pomogne prenijeti one stare i nemocne kada vec dodju do granice u njihovu Smrdiju, prelazak granice pola metrra bi bio objava rata NATU
Taj je ispeka zanat na huškanju.
Srbija puca po šavovima.
Šta sve picousti neće uradit da sačuva svoje dupe u fotelji predsjednika Srbije i Sunčevog sistema
Đaba vojsku šetaš
E tako je to kada ne izadjes na demokratski organizovane izbore ! Pa vi sjedite kod kuce i slijepo slusajte Ruse i Vucica ! I imat cete rat !
Brate ovaj Vučić je stvarno psihopata
Sjecam se kao da je juce bilo. Gledam uzivo CNN kako snima NATO avione u Italijanskim bazama, izlaze i krecu prema Srbiji. Nije proslo ni 15 minuta, poce kuknjava po Beogradu. Jedan od najrodosnijih dana u mom zivotu. 3 godine ih mole, nemojte bombardovat cemo vas, oni nista. Kad dobise po ckapi, sve prihvatise
STA JE OVO LJUDI SVE TAJNI AGENTI KOMENTARISU KA KLIXU , SKRETANJE PAZNJE , NOVI FRONTOVI , RAITIG ZNACI NE MOGU NAM NISTA SAKRIT HAHAHAHAHAHAH
Sa Albancima nema za*ebancije. Srbi napustili institucije opština na Kosovu. Kosovo organizovalo izbore. Srbi bojkotovali izbore, Albanci postavili za vlast one koji imaju najviše glasova - Albance. Svaka čast, Albanci.
Demokratski !!!! Zakon se mora sprivoditi !!!! 👍