Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Laž, sve je bila laž svaka tvoja riječ .. bila je laž i sada je laž
Ja se slažem sa g. Inzkom da im/mu trebat hebati sve po spisku ''al bez negativne retorike.'' Bravo g. Inzko. Pozdravi od Hame.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Čestitke sve trojici kandidata koji su bili spremni uhvatiti se u koštac sa tim. Naravno, meni je MIRSAD HADZIKADIC bio najbolji. Pratite i učestvujte u 'Uživo sa Mirsadom' - Facebook live razgovor danas od 18:30 do 19:15 h: https://www.facebook.com/events/2161027880827890 #mislislisvojomglavom
Uh uh, dobro smo prosli, zamisli da je organizovao 'sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost', pu pu, ne ureklo se
Glupo da branim Vučića al u čemu rečenica "Srbija je garant Dejt.sporazuma" narušava integritet BiH? I šta je pogrešno u toj rečenici, garant su sve zemlje potpisnice Bih,Cro,Srb.
nije isto garant i potpisnik. nismo kupili kucu na kredit pa sad srbija garantuje da ce se kredit vratiti, nemaju oni sta garantovati neko provoditi ugovor koji su potpisali. ali vole se oni praviti vazni. uglavnom do sela banje dok ih albanci ne najure
@WalterW ‚eto, mogao bi argumentovati al u principu sa šovinističkim budalama se ne upuštam u diskusiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
e cuj ti ziranti iz beograda. kakvi su to idioti.
nekadašnji pičkousti šešeljov potrčko, šupkolizac i dupeuvlakački gownojed
On se toliko slika sa Dodikom kao da mu kampanju vodi
Bolesnik, pacenik. Kad prica ili cita isto kao da recituje, malo mu nedostaje da zaplace. Hinja u svakom pogledu te rijeci.
MA STA DA SE I MIJESAS CETNICICU MOZES SAMO DOBITI JOS MANJU smrdiju BG PASALUK DA ODE VOJVODINA , SANDZAD I PRESEVSKA POKRAJINA . TI VUCICU , NIKOLICU , SESELJ ITD MIJESALI STE SE U KNIN , VUKOVAR , CRNU GORU , KOSOVO , BIH I DOBILI STE PO SU.KU SVAGDJE I NA KRAJU SU VAM BOMBARDOVALI smrdiju I JOS NISTE PAMETI DOSLI KRMOJEBI
Jede hovna kao i njegov favorit laktaski vepar jer su tim i zadojeni
Kad ne moze i ne smje nista na kosovu onda laje ko pas na mjesecini, obicna vreca buha!:)))
bih je samo jedna prolazna avantura kao i sve prethodne multietničke avanture...a ne izgleda mi bih kao da ide u nekom drugom smjeru nego prethodne avanture. ili vi mislite drugo nešto?
A gde bre predsednik Mile nabavi onaj plavi sakoic,stoji mu bre ko saliven,lepsi bre nego neki holivudski glumac.A kako mu tek istice obline i otvara ga u struki.Stvarno je srpski sex simbol.
vučkoooo...bjezi u kolibu eto šipaca