Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kosovo je drzava samo sto ti nesmijes da priznas da te ne ubiju prijatelju
Kosovo, RS i Palestina. ne znam sta ljudima to treba. Svi zajedno mogu zivjeti u njemackoj, austriji itd i svima odgovara da su ravnopravni. Ali kad dodju kuci svako hoce da je rasista.
mene samo interesuje koliki iq trebas da imas pa da vjerujes sta pricao ovaj ili laktasenko
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I Makedoniji (izvinjavam se, Repiublici Sjevernoj Makedoniji) je ponuđen ulazak u EU u zamjenu da promjenu naziva države... eno ih još ih vuku za nos a od EU ni E. :)
Srbija nece uci u EU jos barem 60 godina. Bosna nikada.
Pristani bolje,za Kosovo i za sve što se događa u bivšoj Yu ionako odlučuju stranci,jer smo svi dozvolili tako i sve republike su uglavnom niko i ništa,sve će nam resurse oduzeti svima,glupi smo svi
Zamisli, EU moli Srbiju, inače ekonomsku velesilu da uđu u EU
Mislim da Vucic ima dvije mogucnosti: Da prizna Kosovo i zauzvrat udje u EU ILI samo da prizna Kosovo.
Joj lazova, gori nego Ferid!
Gdje su granice Srbije? Nakon 1. sv. rata okupirali su, kako reče tadašnji francuski predsjednik, "kao lešinari savezničkih pobjeda na repovima francuskih konja" cijelu Vojvodinu koja im nikad nije pripadala, osim što su je dijelom naselili oni koji su bježali pred Turcima. I sad kukaju zvog Kosova gdje ih praktički nema. Dobili su i veću i kvalitetniju zemlju, ali nikad im dosta. I još ti wannabe kolonijalisti htjeli su praviti Srbiju i u Hrvatskoj i u BIH i u Crnoj gori.
Lažov
Neka uđu u Rusku Federaciju. To je za njih puno bolje. Sa braćom Rusima. Ali gdje god da uđu Kosovo ostade....
Kada bi cijeli svijet sad rekao Kosovo je Srbija, šta bi Srbija uradila, kako bi to funkcionisalo sa tolikim brojem Albanaca , koji bi trebali biti i u organima vlasti ili opet im nametati svoju volju
Neces ti u EU zbog Rusa,ali si se zajebao Bices i ti uskoro izolovan Samo polako
Glup kosovo davno izgubljen šiptari se kote ko kinezi nemoze im niko nista vise.
Ma kako da ne, ni jedna Albanka ne radja vise od dvoje dece, ta prica je zavrsena, na kosovu nema milion stanovnika, iselili su se u EU i to je jedina istina.
Nista se tebi jarane ne nudi, a Kosovo mozes zaboraviti. Probaj tamo uci na svoju ruku i u svojoj skodi... E to ti je dokaz koliko je tvoje. Samo do granice mozes pa onda bleji.
Vucko prodaje šuplju širokim narodnim masama.
Nema te zemlje čak ni najjače koja može obečati automatizam ulaska u EU. Brbljanju nema kraja.
To već znamo...EU neće muslimane...može Srbija al' bez Kosova i može Crna Gora....može i Rep. Srpska i Herceg Bosna al bez Bošnjaka...Turska, Makedonija, Kosovo Albanija neće nikad ući.