Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NE SERI VUČIĆU I NE DIRAJ BOSNU I HERCEGOVINU. TVOJA DEMAGOGIJA JE ISPLAZANA I PROVIDNA. VELIKU SRBIJU NEĆETE OSTVARITI. TA PRIČA JA POŠTUJEM BIH I NE MJEŠAM SE U UNUTRAŠNJA PITANJA, A HAJD' TI VAMO RS MI SMO JEDNO, JE TOLIKA ŠUPLJAŽA DA TI SE MAJMUNI S GRANE SMIJU. I TI NEKI DIPLOMATA. BIO NEPRIJATELJ I OSTAO NEPRIJATELJ BIH.
Ako Vucko kaze da nisu, to onda znaci - jesu 101%!
Nisam ni sumnjao da ces izjaviti drugacije.
Vucic se obracao gradjanima RS-a, sto se Bosnje javljaju?
LAŽEMO NA KREATIVAN,MAŠTOVIT I INVENTIVAN NAČIN -REČE ČOSIĆ I ODE KO TICA.
kad tako kazu dva Maga Istine i postenja i pravde.. mora im se vjerovati ...
Uskoro komśije. Nije dodo ba dzaba na dedinju vilu.. Voli rs ali Srbiju joś viśe.
Nisu ni devedesetih a ni ti nisi bio kvarnjak!!
sad smo sigurni da jesu i policajci i srpska cast na medjunarodnoj zajednici je da reauguje tj da kaznjava,a ti vucicu places kad ti milici ,,prijete,,a davoru ne date samo istinu
Nebitni ljudi koji komplekse iz puberteta lijece svakodnevnim pojavljivanjem u medijima. Stand up komicari, rijaliti zvijezde u pokusaju, cirkusanti. Laju, a vozovi prolaze. Djilkoshi, djikani... Smijurija
Ne mozes ti Srbiju da sacuvaš ,raspada se mic po mic
Pitam se pitam, Da li ima neko da ovoj dvojici vjeruje?
odvadite 40%, obrnete i dobijete istinu
ma ko bi i pomislio da snajperista laže - ajte molim Vas
lazes keru
Vanredna ponuda samo za Gospodu i drugove: Nezaboravno putovanje Sibirskom (najdužom) željeznicom na svijetu na jedan od dva načina: 1-turistički aranžman tokom jula i avgusta sa povratnom kartom prema odredištu koje sami odaberete za samo 2000 evra. 2-iseljenički aranžman, potpuno besplatno ali samo u jednom smjeru u jedan od objekata gulag-a, gulag-c ili gulag-f.
Retardirani Klix ne učita stranicu i onda kada osvježim stranicu postavi 3x isti komentar... 😖