Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mirno spavajte Bosnjaci, nece vas Djikani vise klati, evo ovaj najveci Djikan medju njima je obecao. Djikani, bestidni divljaci.
Bošnjaci se ne brinu jer ovaj put ako pokušate znate dobro da vas neće biti ni na mapi a kamo li u BiH 😂
Samo legalizovati kanabis ......!
Ja ovom Ustashi nista ne vjerujem!
Bosnjaci vise ne brinu i niti ce zbog sake jada kukavickog zakarpatskog plemena!
Ja kao Bošnjak ne brinem
Mekousna pastrmka
bice ovde mira kad bude ona do mostara sve srbija stara od mostara i nova stara i do prilepa sva srbija kralska od prilepa i carska i kralska
o cemu ti idiote mitomanski???budi sretan ako ostane pasaluk od beograda do nisa i kursumlije-historijske granice malene srbije, nesto malo vece od kosova i crne gore hihihihihij
Ahaha nasmija me majmun. Onaj koji se tebe boji i nije Bošnjak zapamti to !!!
Vučiću pederu
Jebuvas Siptari, Albanci, Hrvati vi se istresete na Bosnjacima.
siptare uce da su srbi u kampanji osvajanja severne albanije 1912g ubili 120000 siptara.o tome je pisao dimitrije tucovic.malo smo ih pobili.
svetovi...Dimitrije je rekao i da je ulazak srpske vojske na kosovi pokusaj kolektivnog ubistva kompletnog narida, znaci Tucovic je tad znao da ste genocidasi pa ste ga se odrekli hhhhhhhhhhhh
Mirno spavajte, Turci će vas braniti.
ko i 92g kad se pricalo medju muslimanima da stize ogroman top iz turske sa kojim ce da gadjaju beograd
Vlažni, davno si ti o sebi sve rekao, nema potrebe da te Drina pere jer te hiljadu Drina oprat ne bi moglo. Bošnjacima nisi prijatelj i takve prijatelje ne trebamo!!!!
@kasperneunistivi2 pa upravo to, al mislim, šta reći.... Srbadija to ne konta, jel tako kaspere? Zato i pušite fore vašeg vlažnog "lidera" ;)
Morate primjetiti da ovaj gnjidavac državu BiH svodi na Bošnjake, treba da zna da je Komšić naglasio BiH granice da se poštuju a ne Bošnjaci. Ovaj gnjizavac pokušava svesti na nivo nekakvog narodnog problema
Dva pastira su tu u par deka, s tim da je Dodo malo jači na kašiki i ima bolji apetit od Ugljanina, i ne ispada mu opanak iz usta kad priča za razliku od dotičnog koji je više cigan nego šiptar.
@donniebrasco A što se klitoustog tiče, dajte mu repa i vlast, prodaće i oca i mater i babu i Sandžak i Vojvodinu i ćaćovinu i djedovinu.