Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahaha Sprdnje brate dragi. Sta je sa liturgijom kad se krenulo sve, svi kusaju sa jedne kasike, dobro se nije razvio Corona 20 max pro sega mega.
Pa jesi li ti normalan covjece!?? Bajram je bio 25.05. a Izbori tvoji u kojima se moglo glasati samo za Tebe , 25.06.!
hahhahahahhaha. uljepsao si mi dan
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Tako je, Bajram je kriv. A izbori ? A derbi i okupljanje navijaca ? Nevjerovatno...
"Napravio sam još jednu grešku jer nisam dovoljno poznavao običaje naših muslimanskih prijatelja, naših Bošnjaka, nisam znao koliko je Bajram značajan!!!!!!! eee MOJ IDIOTE ONI SU PRIJE SVEGA GRAĐANI SRBIJE A BAJRAM JE BIO 24.05.2020. .... OPET SI SE PRERAČUNAO
Gluma k'o u pornićima...
I sad imaš super razlog da zabraniš ulazak u džamije,kako si ti providan.
Činjenica da je ovaj klaun ponovno izabran da vodi nas Srbe dokazuje da batine i zaslužujemo do idućih izbora, tj. Dok se ne opametimo!
Pa da Dzamije su krive a ne izbori zbog kojih je ovaj idiot ukinuo sve mjere opreza da bi cementirao vlast u drzavi u kojoj ionako nema opoziciju. Fakat je naivna budala kao sto izgleda po faci.
Dobri covjece trwbali ste sve skupove zabranit djamije crkve utakmice diskaci glasanja Srbija se nije bila oporavila od Korone a dolaskom testova samo se stvarna situacija potvrdila da losije nemere biti. Ako vam treba pomoc javi te se Bosanci ce pomoci bez obzira na sve. Sretno da svakom bide i zdravlje da vas prati.
Ludak.
Ko da gledam neki niskobudžetni film, pa se on trudi da odglumi što najbolje zna hahahahahahahahhaha. Jes komedija čovjek
Aleksandra je malo zagorila a?
Ahaaa...sad ti Bosnjaci krivi za Covid.... Jebi se Vučiću...
HAHAHAHAH opet krivi "Turci" a brate dragi ova mržnja ih ubi..
I ovaj komedijas ima jos jedan mandat.. Srbijo, Srbijo..
Ti si vožde kompletno svrnuo s pameti! Prvo su ti ‘Srbi iz inostranstva‘ donijeli koronu pa si se onomad skoro rasplakao da si ti kriv. Dalje, Bajam je bio 25 ili 26 maja. Ako su se tada zarazili u Novom Pazaru pa je trebalo čitavih 14 dana da zaraženi prošire virus, to bi bio 10 juni. U Novom Pazaru je nastao ozbiljan problem nakon 20-25 juna... mjesec dana nakon bajrama. Pa što ti onda treba da lupetaš o bajramu?
Čudime da diktator može tako pgriješit
Nesto bih rekao vezano za njega, ali mi Allah brani da se ismijavam sa bolesnim osobama i pacenicima.