Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije sija, jest vrat.. mozes ti zvat to naprednom koliko god hoces kad ste radikali...
Taj snajperist nije nikad ni izasao iz Radikalne stranke,
Taj covjek je "mali Obrenovic" Vuk u jagnjecoj kozi,..i kako Merkelova rece,..jedan od 5 najjacih politicara i drzavnika 21 veka.
..jednog Predesednika Srbije su u Hag na osudu poslali(Milosevic),..drugog su ubili jer nisu imali vremena da se bakcu sa njim kao sa prvim(Djindjic) jer moralo se zatvoriti pitanje Balkana i Srbije da bi se nastavila kampanja dalje prema Rusima i Kaspijskom..........a onda im se DESAVA NAJGORI i NAJSTRASNIJI SRBIN,..Vucic,....sa kojim sad ne znaju sta ce. Sta god okupator Srba i Srbije da uradi,..jos gori Srbin iza dodje
To je sve taktika
Nije mala ali je sve manja😜
Opet kliks o Srbiji, puna vam usta Srbije 😂
tebi usta puna sper.me😂😂😂
@Operativna Niko ne spominje Bosnu u Srbiji, ovde su više opterećeni Kosovom i Metohijom i Hrvatskom
Istina je da Kosovo vise nihe u sastavu srbije i ovo sto si rekao da si ti radikalan politicar.
kako god se stranka Vučića zvala on će uvjek biti najpokvarenije ljudsko biće bolesno fašističko
Zorane Kesiću, evo materijala!!! hahahahahahah. Neiscrpan izvor, bez premca! :)
A kad će Sarajevo iznedriti nekog Zorana Kesića? Od nadrealista vas nema na mapi.
merhaba vucicu stari turcine pa gdje si ti sto te nema kod nas malo svrati da haberisemo,tvoja raja iz turskuzica te cekaju.
Vucicu petheru
Kako ovaj čovjek farba vlastiti narod to nema nigdje. Da im EU zatvori granice pitanje je bi li kruha imali.
Kad smo kolonija! Sve države na Balkanu su kolonije. Švaba ono što nije uradii 1941 uradio je nakon pada Berlinskog zida
Se..te vi koliko hoćete, on radi pravi posao. Država se razvija, dovodi investicije, pravi autoputeve, brze pruge, ulaže u vojsku, budzet vojske u zadnje 4god udvostručen, Kosovo opet na radaru, ako ništa drugo naš je bar sjever. A vi se samo bavite sa Srbijom i nek se El Bakir inati.
Ma sta ces ti donositi odluke u interesu Srbije bez da ti aminuju pravi igraci.De ne rise majmune i ne lazi svijetinu tu glupu sto te bira. Sem toga zasto se niste borili za svakog srbina u Hrvatskoj, mislim na demokratsku , diplomatsku i politicku borbu , a ne oruzani sukob. Dakle u skaldu sa zakonom i ustavom. Sta to nisu Srbi i to nije vjekovno staniste njihovo ? Pickousta hipokrizija vlada Srbijom (malom plemensom zajednicom na Balkanu).
Od koga ce se Srbija braniti pa se naoruzava. Mozda od NATO hahah