Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ništa moliti, nego na koljena.... znaš šta ti je činiti
Mislim, usne ima za to, ali znas da je prestar za Papu...on se ipak pali na 30-40 godina mladje :)
@novi_klix.... papa će se smilovati, zažmiriti i zamisliti da je neki dječačić
Ja bih volio da Kosovo vrate u drzavnu zajednicu za Srbijom da se imaju cime zabavljati sljedecih 100 godina, a onda ce im Albanci prekriti i ostatak zemlje, pa ce Beograd na vodi traziti neovisnost od rastuce velike Albanije.
oprosti mi Pape....
Danas Srbi u juznom regionu ruskog Astrakhan-a treniraju na S400 i Pantsir S1 sistemima A sto se tice tematike :):):) Vucic je ipak najzayebaniji i najlukaviji politicar u zadnjih 100 godina ne samo Srbije,.nego mnogo sire,...upravo jer "moli" kako Klix obozava da naslovi neke njegove posjete ...dok Srbi treniraju na S400 i Pantsir
https://tass.com/defense/1077592
Đikani bi htjeli da budu dobri i sa Rusijom i Amerikom u isto vrijeme...ali ne ide tako đikani..odlučite se
Srpski analitićari su rekli kakvo god ustrojstvo da bude na Kosovu srbi će biti getoizirani u nekoliko sela jer ih nema u gradovima Kosova.Ovi 1 posto srba koji žive na Kosovu su kolonisti koji su se kolonizarli od 1918 godine prvom kolonizacijom i drugom kolonizacijom od 1945.god.dovodeći srbe iz Like ,Hercegovine,Šumadije,Crne Gore i drugi mjesta bivše jugoslavije.
Između Albanije i Kosova nema granice i i Kosova i Albanije i sjeverozapadne Makedonije isto nema granice.Velike sile kao što su uzele trebaju vratiti Kosovu gradove istočnog Kosova koje su dali Srbiji:Vranje,Prokuplje,,Leskovac,Kuršumlija,Toplice do Niša.Ime Niš je dobio od albanske rijeći Ni što znaći jedan.Ranković je 1956 .god uzeo od Kosova Preševo ,Bujanovac i Medveđu i predao ih Srbiji.
Srbija je potpisala kapitulaciju 1999.g u Kumanovu za izvršeni genocid nad Albancima Kosova i nema nikakve ingerencije nad Kosovom.Kosovo je nezavisna država i šta Srbija ima veze sa Kosovom.Baveći se Kosovom Srbija je danas najsiromašnija i najzaostalija država u Evropi.
Srbi su upotpunosti lud narod.
dobar..
Znaci Vatikan se zadnji pita,sta oni kazu tako ce biti,i kroz proslost je bilo tako.
Ako mu ga dobro oblizes ti usnama onda mozda nesto i postignes! Potrudi se dobro pickousti, napokon upotrjebi te usne za pravu svrhu...a ako zamolis bez obljube splovila nikakve vajde
S kim se sve i taj Papa rukuje?! Dobro da opere ruke nakon ovoga.
I jesu za sadake ovi srbi
Da li znate da je Srbija vaskrsnula Papskim dozvolama.Nemanjici su tražili i dobili certifikat Pape za Državu i vlast, za uzvrat ta Država da bude branik od udara Vizantije na interese Rima na Balkanu.
BOSNA i HERCEGOVINA REPUBLIK !!!
JAO BRE VATIKANSKO-DŽIHADSKA ZAVERA IZ WASHINGTONA I BRISELA, reče Vučić i onda ode u Vatikan, na koljena da ljubi papu u dupe? Srbi i čast? LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL kakav VIC!!!