Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ali niko neće moći da napadne Srbiju i sprovede novu 'Oluju', to im obećavam, a ja držim do svoje riječi" Srbi uvijek fantaziraju kako se brane od drugih, a svaki rat su oni izazvali u tudjoj kuci. Majstori prebacivanja krivice.
majstorski komentar ljudino
valjda misli na komentar o f16 i banjaluci
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ma kakva opozicija! Gomila nadobudnih nesposobnjakovica!
ispravka: nadmenih.
Drago mi je da mi je vršnjak pa će imati vremena da uživa u plodovima svoga rada u Zabeli! Ničija nije gorela do zore! Isto važi i za Ivicu Dačića! Vučić, Dačić, Nikolić i Vučelić, četiri jahača apokalipse!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Vijesti iz inostranstva nas ne interesuju !!!
Siguran sam u sebe isto ko Dudko
uopste se ovdje ne radi o srbima.....vreme je preslagivanja balkana....hvala bogu srbi su se skupili i rijesili svoj status...sem 100 000 srba u hrvatskoj svi su ostali na sigurnom.....hrvati i bosnajci..kao i crnogorci i siptari ili makedonci i siptari nekase sami dogovore sta ce i kako ce.....zato vucic i dodik ponavljaju da ce se opasno zayebati svako ko pokusa novu oluju...misli se na srbe na sjeveru kosova i republiku srpsku....hvala bogu dovoljno smo jaki da se odbranimo...
pa nisu Ameri glupi, daju ti vjetar u ledja, a ti sklapas savez sa Rusijom i Turskom. letices na glavu.....hahah
BABA AJDE USTAJ .... https://www.youtube.com/watch?v=CQn-6KAyyn4
Haha
Srbija je majmunski raj, a ovo im je alfa mužjak.
Nije Oluja bila na teritoriji kurve srbije, niti je iko ikad napao kurvu srbiju...........za jednog Bošnjaka treba ubiti stotine srba,.....valjda ću i ja poslije ovakve izjave postati Predsjednik Predsjedništva BiH........SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Zbog te oluje ste vi izgubili pola Bosne. Doduse, ostavio vam je Tudjman Hrvate i Srednju Bosnu. A PREDSJEDNIK MOZES POSTATI, SAMO AKO SI SPREMAN DA POTPISES NEZAVISNOST RS.
Opet pustili internet u Jagomiru?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
zar to nije vrh
Budalo jedna nije oluja bila na teritori srbije vec Croatia I neke bila u suprotnim srbi su bili spremni da naprave pokolje cetnici jedni
Amerika je NATO intervenciju (bombardovanje Srbije 1999 pod pritiskom Njemačke) naplatila zauzimanjem rudnika "Trepća" na Kosovu koji trenutno vrijedi preko 5 milijardi dolara, a realna količina zlata, srebra, bakra i ostalog je nepoznata. Njemačka je već ekonomski preuzela večinu exYU zemalja još se jedino čeka na Srbiju. Pritisci će samo rasti, jer Njemačka ekonomski želi cijeli balkan za sebe. Amerika je jako oslabila i ne miješa se mnogo, tako da je sada sve EU vs Russia.
Pičkousti drži svoju riječ😀😀Kao što si držao u Kninu?😀😀
on u kninu nije ni drzao rijec hahaa
on u kninu nije ni drzao rijec hahaa
Ko o čemu on o olujama i ratovima, umjesto o ekonomiji. Istorija se ponavlja
psihopatologija biljezi porast.
Gledao sam ga na BN covjek kmeci i narice poput Milosevica i balvanasa, tuga ga slusat i gledat sa jadikovkama:))))))