Komentari (223)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U kuci mu bilo sve ono sto drugom zeli..
Otvoreni Balkan, a? S OVIMA?!
Svaka čast Klixu za ovaj snimak!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sta je Vucic radio iznad Sarajeva? sve vam je jasno
Beograd nije u BiH niti ima neki znacajan broj muslimana pa da se vi nesto tu petljate. Radite sta god hocete u SA, uvediti ako hocete sutra serijat, ali ostavite Srba na miru gde su oni vecina.
a bosnje vjeruje da ce mu erdogan graditi ceste
Isti su u glavama...i danas, samo je forma izmijenjena!
Pa evo, Alija nije htio da prihvati što su nudili, sada dobili i manje, uvukao narod u rat goloruk, tuđa djeca ginula a sin mu nastavio Bosnu siromašiti i pljačkati, ako ćemo realno. Oni jesu stoka zbog Srebrenice i genocida tamo i što su po civilima ali ne bi bilo da je pristao na ovu ponudu. Žali bože poginulih za ovakvu državi, koju baš ti u uništiše.
Vučič nije raskrstio sa politikom srs i dalje sanja neke druge granice
Nesto čudno tuu....pa od malog do velikog svi nam isto želee..
nista neobicno, vuk dlaku mijenja, cud nikad
Vučić je govorio nešto slično
Pa i Vucic je slicno nesto govotio. Ista su to go*na!
To kad je bio u srs fazi on je sada posve drugi čovjek evropske orijentacije što bi se reklo faktor mira i stabilnosti
Jasta! Vuk dlaku mijenja, cud nikad!
Ako ja sada napišem nešto slično ovom muflonu što je izjavio Klix će me odmah okarakterisati kao govor mržnje ..... Hebo li ti stidne usnice, Gojko materešinu.
Zašto je ovo vijest, prvo se to treba zapitati..a drugo zasto bi se cudili sto je odlikovan , kad ga je odlikovao gdin "ubijte jednog Srbina mi cemo 100 muslimana"
Pa vi idite na vakcine...
Pa pickousti je pucao po Sarajevu. Drugo je sto BiH vodi ridjobradi krimos i njegova cosa nostra, pa se vrlo cesto zavisi od onih koji su pucali i ubijali po BiH!
Ko je iznenadjen mira da je zadnji 30 ak godina na Marsu zivio.
Pola naroda u Srbiji jučer nije znalo šta se slavi 😂 Uglavnom bio je prava četnička priredba sa kojom su još jednom pokazali pravo lice.