Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova trojica naših idiota ne bi imala šta da poklone nekom pošto ništa i ne proizvodimo...
Pa to he nacionalni vitalni interes, Novalić će odmah na taj domaći proizvod da uvede akcize
Bake mu donio soka na razgadjanje😂😂😂
Debilna kobilda misli da je cool s tim čokoladicama i ustashoidom bujancem na svojoj inauguraciji, a shupkousti vjeruje da je narod zaboravio njegovo chetnikovanje po BiH u društvu chetnickog vojvode šešelja i chetnika nikolića.
Da mi je doživjeti da Srbija o Hrvatska gledaju na BiH sa simpatijama koliko ja na njih gdje bi nam bio kraj. Sve mi je jasno oko prošlosti, ali dajte da ne budemo vječiti taoci toga.
pacijenti
Čuj Kitarević
Jos im samo treba RAt cokolada ;)
Kako bi ja njoj dao cokoladicu
KOJE cokoladice su bile u pitanju? Nikad ne dobijamo STVARNO bitne informacije. Jel' mu donijela "Samo ti..." ili Dorinu s keksom?
A sta je Vucic poklonio Kitaricevoj?
Mi mozemo tufahije da poklonimo sto klas proizvodi
iz BiH ne moze nista dobit jer mi nista ne proizvodimo hahah
Kako nema, ima rahat lokum.
Čokolinda :D
@HrvatiB pravo da ti kazem zaboli me i za bakirland i za rs i za hercegbosnu i za hrvatsku i za srbije i za sve te banana državice, ja sam ih davno napustio i tako je i najbolje :)
Dobro dosla predsednice Kolinda!!
mi možemo samo metak pokloniti pošto nam samo namjenska ind. radi :)
Pa zasto nebi prihvatio njene cokoladice, i ona je njegove djelila djeci po obdanistima sirom lijepe nase
Sa odusevljenjem sam GA prihvatio, rekao je Vucic 😂