Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakir narucio 100 maceva i 25 strijeli od zanzibara nemojte brinuti.....
@Murad19909888 pa veca je hrabrost boriti se tako prsa u prsa a ne pucati sa 20 30 ili vise kilometara, nevezano za cmakira i njegove maceve.
Cim se u jednom clanku nadji termini “Srbija” i “naoruzanje”, Bosnje nakucaju 150 komentara za pola sata da objasne kako se sa tim uopste ne opterecuju.
dovoljno je i samo ''srbija'' da pise... odmah se pali crvena lampica
@shameonyoo ahahahah
ne bi ga rusi džabe dovukli samo ne znam kuda se provukao
Samo da spomenem ime covjeka koji u Bosni nije djelio narod po vjerskom samopredjeljenju, vec patriotizmu dobroti i zalaganju - Husein-kapetan Gradaščević ili Zmaj od Bosne.
@BiH sport I velicini imetka. Bio feudalac i borio se da mu ostane feudalno pravo. Nesto poput SDS-SNSD-HDZ danas.
nek se snjooke ne sikiraju, ovo obara avione...Posto vi nemate aviona, nemate zasto da brinete
Sistem proizveden devedesetih, a veli da "ovako nešto još nije vidio". Drži se kalašnjikova i Ose Vučko, za bolje i ne znaš.
dje si strucnjak za geostrategiju i naoruzanje, nisam te prwpoznao...ako je proizveden prije 30 godina zasto ga kupuje Kina i Turska?!
Like ko se slaze da je Vucicu kroz glavu proslo sjecanje kada je bio na Trebevicu za vrijeme agresije!
pohvali se i da nisi nikad vidio da stanovnici Srbije imaju najnize plate u regionu
Malo zabave za GLADNE narodne mase , pa S400 je veoma skup i ovo je vise dio propagnde i ruskog hibridnog rata , taj s 400 treba rakete a te rakete su PUNO PUNO skupe , jedva da ih turska moze priustiti , Vucic pokusava da preko rusa izbori bolju poziciju za sjever Kosova i pokusa da dobije te 4 opstine ali sve ce to tesko ici bez americkog aminovanja
POKLONILA NAM BRACA 10 AVIONA ,30 TENKOVA I 30 TRANSPORTERA , sto ne bi i S 400 ? MI SMO BRACA tacnije ,JEDan narod
Kako ih kasiraju braca Rusi ,davno smo mi opkruzeni natom sve ostalo sto radimo je pisanje uz vjetar to treba svima biti jasno .
Srbi su sramota ljudske civilizacije. U Srbiji je ministar Neso Slino, koji je propo na tri fakulteta, pa postao doktor nauka u prodavnici diploma Megatrend, gdje je predavala cajka Natasa Bekvalac.
Srbi su sramota ljudske civilizacije. U Srbiji je ministar Neso Slino, koji je propo na tri fakulteta, pa postao doktor nauka u prodavnici diploma Megatrend, gdje je predavala cajka Natasa Bekvalac.
Uvaljuju ih rusi u dugobe
šta ste imali od JNA, pa niste goloruk narod savladali, nego jos vas hrvati istjerali i sarajevo izgubili.
Bosnjacka politika treba da promjeni smjer prema istocnom bloku...Turska, Rusija...nece Evropejci nikada pustiti pravoslavne niti pravovjerne u svoje dvoriste...a 'rvati? pa pokazali su svoje namjere i lice, neka se sada sami bore za Vukovar, Zadar i Dubrovnik...nek vide kako je biti kolateral kada ti 'saveznici' okrenu ledja...
Svaka ima čast, sa ovim mogu parirati tomahawKima! Cijeli jedan dan! I srušiti 50 tomahawka, al će im 51. ebati nanu nanulicu! A posle avioni, kabOOOm! Šta je bilo, nema više raketa! Vlahahahahahhaaaaaaa