Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vucko u jagnjecoj kozi..
Još štap i dobar ker i tamam za onoga za šta je stručan.
Pa kad već imaš nošnju, obuci je i idi poginut kod Hersona kao i ovi čiju nošnju nosiš. To bo bilo pošteno i najveći znak odanosti Čečenima ...
Isti Doktor Belajsuz, ko se sjeća starog vrtića. 🤣😂
*crtića.
Koliko jadan moras biti da se uvlacis u guzicu ruskim slugama xd
Zaboravili su ofinger izvaditi
Pa i Turko je treb'o stavit šubaru sa kokardom.
Čoban , original ! 👌
Covjem sa milion lica...
Jadni Srpski narode...pa gdje ces uzet poklon od najveceg idiota na svijetu koji izjavljuje da treba baciti atomsku poklati Ukraince i to objaviti?!Svoj narod ukopavas moj jadni i nesretni Vucicu.
U jeb.te. Ovo ko kad bi primio delegaciju rezervata Seminola Indijanaca sa Floride. Znao sam da je krkan ali sad je prevazisao sam sebe.
Ogulin Oglo Ćulibrk 😂
Mrš izdajniče!!!
100 za 1
Spužva Vučko skockani
Savjetnik za muslimanske i arapske zemlje, sad znamo da je srbija muslimanska a znamo da je juce srbija u Un glasala protiv rezolucije da rusija mora olatiti eatnu stetu ukrajini. Zasto zapad dopusta ovu igru dvostruku srbije. Dajte vise rjesavajte tu srbiju vise. Blok i kineski zid.
Ovi Ceceni su bolesni Muslimani,reci da su Rusi i Srbi na pravom putu , podrzavati ih poslije Bosne i Ukrailjine moze samo bolestan i lud narod.