Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vucic je stvarno najbolji glumac od svih politicara u Srbiji
mozete vi o njemu da govorite sta hocete, ali zakasnili ste!!! i u miru se nacionalisticki prica, kamoli u ratu! Vucicu, srecno, Srbijo srecno! p.s. pozelio bi srecu i BiH ali trenutno nema politicara koji bi je u bolje dane odveo
ma vas Srbe sve treba pobiti redom bez milosti ni prema djeci, starcima, nikome masovne grobnice treba napuniti sa vama do vrha
Što reče Dodik: "Ne smijemo nikada zaboraviti, nekima ne smijemo ni oprostiti". Vučića pamte ga kao mladog radikala, člana Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja, koji je zajedno sa svojim tadašnjim ideologom obilazio ratišta u Bosni i Hercegovini, te zagovarao masovno ubijanje muslimana i ideju velike Srbije. Mnogi pamte njegovu izjavu u Skupštini Republike Srbije od 20. jula 1995. za vrijeme izvršenja genocida u Srebrenici kada je rekao: " Vi bombardujte, ubijte jednog Srbina, a mi ćemo stotinu muslimana." Ovom "proevropskom" političaru ideja "Velike Srbije" nije bila strana ni 2010. godine kada je kao član SRS prozivao tadašnje proevropski orjentisane političare i nazivao Karlobag - Ogulin - Karlovac-Viroviticu od strane ustaša okupiranim srpskim zemljama. Poznato je Vučić zajedno sa Šešeljem i Nikolićem obilazio srpske položaje oko Sarajeva u vozilu Vaske Vidovića na čijoj je haubi bila pričvršćena lobanja bošnjaka sa UN-ovom kacigom.
Srs se raspala 2008. Tako da 2010-te nije o VS mogao da govori
Vuciceve izjave: "Ja neću da vam govorim ono što vam je lijepo da čujete" Pred izbore:"Obecavam da ce Vam biti bolje krajem 2014." Poslije izbora:"Obecavam da ce Vam biti bolje 2016." 2016. godina:"Glasajte za mene i bice Vam bolje"
P.i.ckousti
pa mora, poštenje i hrabrost su glavne osobine srba i njihove vojske.
Vucic: obecavam da cu Srbiju voditi kako mi kazu gazde iz Berlina i Vasingtona.
Da, nije dovoljno sto prodaju Kosovo, vec treba i ostatak Srbije.
Lagumdžijn jaran....
vi ste poznati kao hrabar i posten narod...
sto govoris o svom narodu u trecem licu?
Nabiće Vučić do_dicka na neomašćen kolac, već su mu spremili igranku ovi iz SDS-a uz aminovanje Vučića.
pa sds je gori od dodika,zaboravljas koje poceo rat,pa sds
Nije rat poceo SDS vec Alija i njegova SDA....
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Vučiću, mrš u Vukove!
Koga briga za njim i za smrdijom ?
izgleda tebe najvise brine. asam ti ga sukno
Zar ti nisi rekao da si se registrovao samo da bi kontrirao Smrdima i Skutorima i da unistavas njihove lazi, ne? :D Za nekog kome je svrha registrovanja TO, ova recenica deluje prilicno konfuzno.