Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kosovo je nezavisno
Sta sve cojk nije obeco...
ČUJ ON OBEĆO;DALI ĆE SLAGAT ŠTA VI MISLITE
Vidite ovako tkz "kosovo" moze biti nezavisno jedino kad kazu:evo Srbiji cemo dat pola teritorije kosovksa mitrovica i ostali deo medvedja i td.. onaj drugi dio di je granica sa Albanijom njima i mirna Bosna i svi na Balkanu u miru mogu ziveti.Onda ljudi mogu na miru da zive zivot,postuju komsije idi u druge drzave (turisticki) i td..
Ma jok breeee Rusi donose lovu a ne švabe breeeeee 😎
kakva je ovo slina od covjeka
SRBI KAD BI VRATILI TERITORIJ MADJARSKOJ ONO STO SU IM ODUZELI 1921, RUMUNIJI I BUGARSKOJ 1885 A BOSNI SANDŽAK KOJI SU DOBILI 1878, SRBIMA NE BI OSTALO NIŠTA, NI ZA ŠLJIVIK
@204TesllickaBrigada Okej,Bosna kad bi vratila dio Hrvatskoj (Hercegovinu),drugi dio Srbiji (Rs),treci dio Crnoj gori sta bi ostalo onda sljivak?Zar nisu Bosanci bili pod austrougarima izvini koja ste vi nacija?Odakle su bosanci?
PI ZDO USTI
POSADILA GA NA STOLICU KO TRUMP
lažeš vućko, lažeš
Kosovo je srbija 🤥🤥🤥 Vucic ne moze na Kosovo da udje i onda kazu da je srbija hahahahahahahahahahaha
Kao Bosanca zaboli me k za Kosovom
Siptari ti ga nece izvaditi samo da znas
Sta ono nedavno izjavi Aca da Srbija ima veci ekonomski rast od Njemacke....😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
I ona je papanka s kim razgovara.