Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakav debil je sef jedne drzave, fuj!!!
nije problem sto si glup vucicu,problem je sto takav vodis drzavu
Zato suti i pusti da ti drugi pisu.Ti samo nauci napamet.
Ispao glup !? Ti si još iz pizde ispao glup....
ma vucicu jarane ti vodis jednu "ozbiljnu" drzavu a ne neki slager program. sad kad bi cijeli svijet bio posten a i narodi uvidjeli bi da je sve srpso laz. nadam se da ce ovo biti konacni dokaz za nas u BiH da sa njima nema ozbiljnih razgovora,mozda satiricnih ali ne i konstruktivnih i iskrenih.
nisi ti majstore ispao glup. ti jesi glup.
Gluplji su oni koji su te birali. Srbija hitno treba alternativu.
haj barem imas muda da priznas da si ispao glup
ma nisi glup ispao vec bas si ispao blam glupan..
Svakih 10 sekundi jedan savjetnik završi na birou
8640 peraca prozora strada dnevno u americi ? u Vijetnamu ih nij toliko dnevno stradalo jbte , znaci put ka unistenju Amerike je ulaganje u gradnju zgrada .
Alo,završen 2. svetski!!!
Hahaha...Koja levatcina ! A znate li da u Hagu svakih deset minuta,ponavljam svakih deset minuta, jedan srpski djeneral i junak promjeni pelenu !
Samo sadite vrbe, trebace...
Nisi ispao glup. Ti si glup u svakom pogledu
Kako ste vi sa 10 sekundi otisli na 10 minuta