Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo ti Vučiću stavi brnjicu Mirinim isprdcima Dačiću i Vu Linu! >>> "Svaku istinitu informaciju ćemo proterati sa programa, ili ćemo je zasuti toliko neverovatnom količinom izmišljotina, da će i oni koji su nešto shvatili, zaboraviti o čemu se radi. Samo će ‘znati’ da je ova ‘naša’ strana u pravu."
Ti ces nekoga usutkati, Komsic je rekao kako jeste a sto se to vama genocidasima ne svida to je sruga stvar .
Nece vam Zeljko sutiti ko ckapi Bakir. Napokon neko u BiH da ima muda reci istinu u lice
Kosovo i Albanija su od 1.januara.2019.jedna država.Imaju zajedničku vojsku,unificiran školski sustav,energetski sustav,nema granica,nema carina,imaju povezane autostade,već prave zajednićka diplomatska predstavništva po svijetu.Po Rambujeu imali su pravo da poslije 3 godine referendumom Kosovari proglase nezavisnost Kosova.Albancima na Kosovu odgovara status qvo a srbima ne odgovara.
Znaci da je istina ono sto Srbija tvrdi. Da se stvara velika Albanija finansirana novcem od droge i kriminala.
@gazi.bengazi Kao što pokušava da se stvori velika Srbija pomoću prolivene krvi i pljačke.
KAKO VLASKE CIGE KOORDINIRANO NAPADAJU? A KAD JE DACIC NEKI DAN NA OTVARANU AUTOCESTE VELIKOSRBOVAO NA POLA BOSNE, NIKOM NISTA, MAJKU LI VAM J EBEM CIGANSKO SUMADIJSKU.
Ja razumijem da srbi ne mogu da se pomire sa cinjenicom da je Kosovo medjunarodno priznata drzava i da se vec takmici u skoro svim sportovima na medjunarodnoj sceni. To sto srbima to ne godi je jedno, ali osporavati cinjenice je drugo. Voljeli ili ne ono je nezavisno. Sta je sporno?
Kosovo nije medjunarodno priznata drzava. Nije clanica ujedinjenih nacija. Manje od polovine drzava na svijetu je priznalo Kosovo. Ostalo sto si rekao je istina. Novcem se danas moze sve kupit.
Srpska lažna istorija više ne prolazi nigdje.Do dolaka Turaka na Kosovo Albanci su na Kosovu bili 90 posto pravoslavci i sve stare pravoslavne crkve na Kosovu su izgradili Albanci.Manastir u Dećanima je napravio Albanac fratar Vita Kući( Kući na albanskom znać crven) sa Albanskim plemenom Gaši.Manastir u Gračanici na Kosovu napravili su Albanci i zove se Ulpijana.Kosovska pošta je izdala marku sa manastirom Ulpijana u Gračanici.
I JA SMATRAM DA JE SANDZAK U BUDUCNOSTI SASTAVNI DIO BIH.I KAKO STVARI STOJE U ISTOCNOJ BOSNI,MOGLO BI DOCI DO ZAMJENE TERITORIJE SA SANDZAKOM.ISTOCNI DIO ERESA JE POLU PRAZAN PROSTOR KOJI BROJI NEPUNIH 50 HILJADA ZITELJA,A PO TERITORIJI HAMAN POLA ERESA POKRIVA.ONO STO NAS IDE VIKENDIM NA DRINU,SAMO DA OSTANE I VISE NAS
Kosovo i Albanija su od 1.januara.1919.jedna država.Imaju zajedničku vojsku,unificiran školski sustav,energetski sustav,nema granica,nema carina,imaju povezane autostade,već prave zajednićka diplomatska predstavništva po svijetu.Po Rambujeu imali su pravo da poslije 3 godine referendumom Kosovari proglase nezavisnost Kosova.Albancima na Kosovu odgovara status qvo a srbima ne odgovara.
Majm..e Priznanje kosova i genocida i ukinut rs onda mir tek će da bude...
Srbi koji žive na Kosovu došli su u prvoj kolonizaciji na Kosovo 1918.god.i u drugoj kolonozaciji od 1945.god. iz Like,Hercegovine,Crne Gore,Šumadije.Ranković je do 1966,god,kad je skinut na Briionima ,Albance proglašavao da rade protiv Jugoslavije i otimao im imovinu i davao srpskim kolonistima i stotine hiljada Albanaca protjerao u Tursku.
Ko je onda sgradio Decane, Gracanicu i ostale manastire u 14 stoljecu. Po tvojoj teoriji siptari i vanzemaljci.
Srbi koji žive na Kosovu došli su u prvoj kolonizaciji na Kosovo 1918.god.i u drugoj kolonozaciji od 1945.god. iz Like,Hercegovine,Crne Gore,Šumadije.Ranković je do 1966,god,kad je skinut na Briionima ,Albance proglašavao da rade protiv Jugoslavije i otimao im imovinu i davao srpskim kolonistima i stotine hiljada Albanaca protjerao u Tur
Ovo Vucic uci Fatihu?
Svi su izgleda kulturniji od komsica koji nista ne radi osim sto da izvinete sere . Nacionalistima i huskacima nije mjesto nigdje a pogotovo ne u politici
E koja si ti ******!! Pa pratiš li ti ranije izjave Dačića, Vučića i drugih srbijanskih političara a da ne pričam o govnetu Dodiku i sličnima, te Čoviću ...
@Patrik2 To ti se ironicno zajabavas?
zato je tvoj neuspjeli klonirani kepec zvani dacici izjavio ono sto i ti mislis.