Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toj fasistkinji is vima koji pocinise ZLOCIN-GENOCID nad neduznim civilima , zelim od srca da UMRU u najtezim mukama ovog dunjaluka, AMIN!
Nastavak tvrdnji kako za sve sto srbi urade imaju motiv i opravdanje zbog tudjih izjava i postupaka. Oni nikad nisu krivi, niti prvi bacaju kamen...
Koji je ovo p.ede.r, za ne povjerovati.
dok izraz saučešća dolazi tačno sedmicu nakon njene smrti." pa ste je vama? znaci mora se saucesce izjaviti odmah zbog neke brkate munire koja mrzi sve srpsko? koji idioti ove balijensture.
Vucko je yeben igrac. Kad se rodi ovakav Srbin, tad se dusmanske glave na kraju kotrljaju a ne Srpske Kod Karadjordja do Seselja,..tad se Srpske glave kotrljaju kod vodja ko Vucic, Obrenovic..kotrljaju se dusmanske
To je servski. Kraj priče
sta ima da se komentarise krmaca Vjerica? Bog je dovoljno kaznio sto djeli prvo mjesto sa Zeljkom C. Dusankom Majkic po ruznoci i normalno da ce da pise neke izjave kako bi neko primjetio da zivi. ja bi se otrovao sa kieslinom ako nemam oruzja kad bih bio ruzan kao ove 3 doticne kurvetine.
Čuj izražava saučešće njenoj porodici a sve joj pobili u Srebrenici
zajedno sa ludim fahrom, kriminalcem.u sluzbi velikosrpskih interesa, i dodikom, ozivljava ali mudro ideju velike srbije
ugljanin pobio 8000 ljudi pa prica? djubre si ti vucicu tesko djubre
Kako bi svijet bio LJEPSI da nema cifuta i srba / krmadi ;=)
Pa vi srbi i jeste bas takvi!
Nemojte je smjenjivati, dok vam ovakve spodobe sjede u klupama citav civilizovani svijet ce biti na strani Bosnjaka...
pičkousni jedi govna od Radete
U Jasenovcu su četnici pobili 3000 Hrvata i tek tada su ovi zarobili četnike, nikakav logor niti zločin tu nije bio. U Jasenovcu su bili zarobljeni četnici i kasnije pušteni.