Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ko te je3e, niko te ništa ne pita.
DRže te na oku i rusi i turci, samo da znaš .. Budeš li se zafrkav'o začas se investicije povuku, pa ti gledaj :)
@tomicamali DRže te na oku i rusi i turci, samo da znaš .. Budeš li se zafrkav'o začas se investicije povuku, pa ti gledaj :) Preneću mu tvoju dobronamernu opservaciju i stručnu analizu, hvala
STOP! GOVOR MRŽNJE! Molimo vas da održavate pristojan nivo konverzacije, bez vulgarnosti, seksizma, huškanja, diskriminacije, prijetnji i govora mržnje. U protivnom će vaši komentari biti obrisani. http://zalbe.vzs.ba/
Srpčad iz Glamoča, Bos.Grahova i Drvara su redom glasala za uzpovca čovića, ali katolici to ne pominju
@RBiHsereRsiHB115 Srpčad iz Glamoča, Bos.Grahova i Drvara su redom glasala za uzpovca čovića, ali katolici to ne pominju Razborito ti to razmišljaš kad imaš urednu terapiju, nema nebuloza i stanja manije.
Sad mi je drazi dodik od komse
Evo kako na BiH teritoriji 80% njenih gradjana razmislja.....ovi po FBIH kontaju da je najbitnije da je bosna muslimanska a kvalitet zivota (penzije,plate,zdravstvo,kvalitet obrazovanja) guraju pod prag, to im nije bitno toliko (a u stvari to je ono sto je najbitnije za zivot). A ovi po RS-u gore isto razmisljau samo na svoju stranu i za svoje boje.
I vuku tako debili jedni druge kao čir na želucu godinama. I logicno da ce svako normalan ko ima mogucnosti napustiti primitivni protektorat. A ovi nacionalisti stari (a vidim ima i mladih nazalost zadojenih) drze pod svojom sapom i ne daju ovim normalnim da disu. Sta ces, zatucan narod, primitivan i nepismen.
Kaze nemoj u zalazak sunca izlazit, ograjisat ces, sejtani tad izlaze. Nema u BiH napretka ni za 200 godina. Njen najveci problem je prvenstveno mentalitet naroda.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Radije bi ti saradzivao sa Sefikom i Zeljkom putem nisana vec ovako kao sto si to bekad radio 1993 sa Jevrrjskog groblja
@mileopanak Radije bi ti saradzivao sa Sefikom i Zeljkom putem nisana vec ovako kao sto si to bekad radio 1993 sa Jevrrjskog groblja Ti, da prostiš, nisi sposobna normalno svoje misli da preneseš preko tastature, a kamoli da čitaš misli drugih.
Ovaj sistem je napravljen po mjeri nacionalista i nametnut je ratom, dogovorom zaracenih drzava u kojem je Srbiji i Hrvatskoj odgovarala etno podjela radi nagradjivanja i nastavka kontroliranja onih koji su za njih radili na podjeli BiH. Kada na to jos uzmemo dio vlasti koji ima visoki predstavnik, BiH je drzava sa ogranicenim suverenitetom koju su potkopali nacionalisti svih boja za tudje interese.
taj sistem je jedino bio moguc i jedino je moguc u bh.ako se ne secas pitaj tatu da je od 92g do 95g bilo desetine mirovnih sporazuma.svi do jednog su bh etnicki delili.gradjansku bh ste najvise vi muslimani unistili a u grobu je od 92g.srj je 92g prihvatila lisabonski sporazum,tako priznala nezavisnu bh sastavljenu od tri entiteta.muslimani su dobijali podrinje i 40%bh.to je vec bilo potpisano i na zaprepascenje svih alija je odbio.mi pripremali agresiju 40g na bh a priznali nezavisnu bh 92g.
@blagojevicmirko a vi treba da pitate bakira jel mu se tata poverio sta mu je klinton obecao i 92 i 95.pa je 92 odbio lisabonski sporazum a prihvatio dejton,koji je i losiji po muslimane.jedino po lisabonskom sporazumu sarajevo je bilo distrikt.po dejtonu je muslimansko.i to vam je sloba darivao.a dejton se poklapa sa usa izbornom kampanjom.klinton ga koristi za kampanju i sebe predstavlja kao coveka koji je doneo mir ludim plemenima na balkanu.kako je doneo mir u evropi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Buducnost Bosne i Hercegovine lezi u saradnji Bosnjaka i Srba. Kome to nije jasno, nije dobar u glavu. 85% stanovnistva BIH!
@TeslaPupinMilankovc: Ovo je vrhunac tvoje plitke inteligencije =) Tuzno
@puJ-do Buducnost Bosne i Hercegovine lezi u saradnji Bosnjaka i Srba. Kome to nije jasno, nije dobar u glavu. 85% stanovnistva BIH! Budućnost BIH će UVEK "ležati" u saradnji sva 3 naroda. Ako će sarađivati samo 2, treći će biti nezadovoljan, a to nije put do rešenja.
Ljudi dragi, manite se politike, sexajte se, uživajte.. Evo sada sami sebi možete da pravite kondome od CD-ova :D :D UPUTSTVO ► https://www.youtube.com/watch?v=YgJXivPKkkQ
A znas li tetku Dodikovu, tetku ti hebem?
Glaso sam za Komsica,kojeg izuzetno volim i cjenim i zivim za trenutak kad ce ti jebat mater genocidasku u usta pichousta hahhaha
@GAU8 NIŠTA
@GAU8 sta sam ja dobio i sta smo mi dobili podvijanjem repa?GENOCID,ponizavanje,negiranje genocida,siromastvo,jad ,bijedu,frustraciju,cijeli zivot prosao u tome,od 1980 kako su poceli da kukaju o ugrozenosti do zuba naoruzane srpske celjadi.Dakle za mnoge je zivot vec zavrsen i to bez ikakvog uspjeha i srece.Prema tome ,jedina satisfakcija na sva ponizenja je da mu neko makar jebe mater chetnicku u usta
PRIKAŽI ODGOVORE (3)