Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko te jbe cetnicino usrana,neznam zasto se ovaj smrad potencira i povlaci po klixu tri dana uzastopno
U Srbiji su glasaci isti kao i u BiH, samo kukaju kako vlast ne valja, a kada dodju izbori ili ne izadju uopste da glasaju (nemaju za koga) ili izadju pa glasaju za nekog 10og ili nacrtaju nesto na listicu cime automatski daju glas za vlast... E glupi balkanski narodi, treba nas tuci i dan i noc, i tako dok se ne opametimo.
Pa iskreno i nisu isti kao u BiH! Vidi ko je kod njih ušao u skupštinu, od ludog Šešelja do nekog Radulovića sa listom "Dosta je".
Istina je da stanje na drustvenim mrezama, forumima i komentarima ne odgovara realnosti. Stotionjak istih se vrti po svim forumima koji cak ni ne izlaze na izbore.
Bice zabavno gledati seselja.. uvijek je znao zabavit raju :D
on im dođe ko dvorska luda
Dilindara je, po tvrdnjama drevnih stanovnika ovih krajeva, najduža i najkovrdžavija dlaka koja raste iznad (ili oko) ženskog polnog organa.