Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma srbadija namirisala - pare. u hrvatsku dolazi 22 milijarde eura, ušli u vladu, malo se ponizili a lova će da kapa.
ma bio vojnik HRV
Za dovršetak Bosanske ofanzive 95-e Srbi bi trebali otići na mezar Holbruku i zapalit mu svjeću. BANJA LUKA DA JE PALA I TO JE TO, ZAVRŠEN ZAPADNI DIO. 5-i I 7-i KORPUS BI NASTAVILI KA DRINI SA OSTALIM KORPUSIMA, DIGNES MOSTOVE, UUKOPAS SE SA ARTILJERIJOM I MAŠEP SRBIJI SA SREDNJIM PRSTOM🖕Šteta sto nas zaustaviše...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da niste jeli govna, Oluje ne bi ni bilo.
Samo srbi mogu izvrsiti agresiju na druge, planirano i metodicno sprovoditi genocid i etnicko ciscenje 4 godine i onda se zaliti sto ih je NATO bombardovao, iako se nisu htjeli zaustaviti cak i kada su ih upozorili da ce ih bombardovati. Srpski teroristi su nevjerovatni
https://defence-blog.com/news/army/serbia-buys-chinese-air-defense-missile-system.html?fbclid=IwAR0VTsBDYhyS5Wt3fHuUUkDhBYxQQmMQjGFROFzE0N4Bk5icmo2s73drS6Y ---- Srbija kupuje kineski FK-3 ranga americkog Patriot-III sistema. Potvrdjeno https://www.voanews.com/europe/serbia-seeks-purchase-more-warplanes-strengthen-its-armed-forces-potentially-russia --------------- Srbija trazi od USA kupovinu 20 lovaca -bombardera
Trebao bi malo smradu da prosetas po okolnim brdima Sarajeva odakle si pucao po neduznom narodu ..bo li te tata labrnjasu jedan
...evo svi aktivno rade da bi ti vec sutra bio u extasi odusevljenja...."covjek zivi u Hrvatskoj i zeli pomirenje,a moja je pretpostavka i da ocekuje a i dogodit ce se da neko sa Hrvatske strane ukaze zaljenje i pocast srpskim zrtvama rata...i godisnjici stradanja..
SONJA BISERKO osnivač i predsjednica Helšinskog odbora za ljudska prava u srbiji kaže: kompletna srpska istorija je jedna velika laž.
Obzirom da je zbog pandemije virusa korona došlo do recesije u privredi u zemljama EU,EU je zemljama ove asocijacije kao podsticaj privredi donirala Hrvatskoj 22 milijarde EUR.a,Bugarskoj 29 milijardi EUR-a,Rumuniji 80 milijardi EUR-a a zemljama zapadnog Balkana 12.5 milijardi EUR-a od toga srbiji samo 700 miliona EUR-a.
Do 1991.god. Slovenija i Hrvatska su stvarali u bivšoj Jugoslaviji-srboslaviji 70 posto bruto naconalnog dodotka a u kraljevini Jugoslaviji 80 posto.
@lari5 Najveća srpska greška je stvaranje "srboslavije" kako kažeš, trebali smo vas 1918. ostaviti Italijanima, a mi formiratu srpsku državu. Lakše bismo je tako spasili od komunista nego u Jugosalviji.
Srbi su imali srboslaviju od 24 miliona stanovnika kojom su vladali centralistićki iz Beograda a raspadaom srboslavije danas srbija koja se osamostalila ima manje od 5.5 miliona stanovnoka prosjećne starosti od 44 godine a od toga 4 miliona stanovnika srbije imaju prosjećnu starost od 51 godinu.De facto preko 50 posto stanovnika srbije su nacionalne manjine.
Kad ovaj zagovornik V Srbije, snajperist, huškač, shvati da Srbi u CG, BiH i Hr prihvati činjrnicu da nije njihov predjednik, a još više kad Srbi prestanu hodočastiti u Bgd da bi dobili instrukcije, e onda će nastupiti mir. Inače, teško njima.
Probaj se oduševiti, budi pozitivan
Pita li se se ova prosvjećeni neočetnik jesu li Hrvati bili oduševljeni kad je rat u Hrvatskoj započeo "balvan revolucijom"? Postoji fenomen kod srpskih, poglavito srbijanskih politačara: ne postoji druga do srpska povjest!
vi ste 5 puta gore radili i sad negirate al kad neko drugi to vam uzvrati to je uzasno.. da nisu srbi nikog napali ne bi se nikad ni ratovalo.. mogli bi svi ziviti gdje ste zivili.. samo ime drzave ima drugi naziv.. sta fali srbima u Crnog Gori sad, ili bosjnacima u Srbiji i CG, nista..
@Necijenjeni-Gost Mogli ste vi živetu pod Srbijom, samo drugi naziv države, šta fali. Inače zašto ste uopšte rasturali Jugosalviju?
Jebao kosti svojih..ti i svi kao ti; bez obzira ko su i sta su. Idioti unistavaju svijet.
Joooj jesu vas razvali u Oluji. Kukaj sad kolko hoćeš
Veoma bitna cinjenica DO Beograda! Drugar nisi ti vidio rata! Ili si se samo vozikao u picgauerima da 'pojacas' linije!? Da je tadasnja Srbija usla direktno u sukob, ja ti ne bih mogao sada replicirati, jer me ne bi bilo! Ne lozite djecu da smo toliko jaki!Nas su brda spasila i jos par situacija...nista vise.
Ako je Srbin ne mora biti kreten i da ne razmišlja svojom ljudskom glavom a ne četničkom primitivnom