Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kineski "Novi Put Svile" prolazi kroz Tursku, Bugarsku, Srbiju i Madjarsku. Uvjet za kineske investicije je miroljubiva suradnja ovih zemalja, Takodjer plinovod "Turski Tok" koji je vec stigao do Istanbula treba proci kroz Grcku, odakle jedan pravac ide prema Italiji, a drugi kroz BJRM, Srbiju i Madjarsku. BiH se nazalost nalazi izvan svega ovoga.
Kad pogledas kakvi smo mi mamlazi. Umjesto da sci radimo na unapredjennu ekonomije mi svadjamo ko je od koga postao, ko je kome vise zla nanio, ko je koga udario prvi itd. E ljudi moji zasto se svadjamo oko njiva koje niko ne obradjuje i oko zemlje koje ima visja za sve nas
Sta kaze dobik na ovu posjetu, je li mu po ceifu.
Mr Vucic@ Ako je to tako kako tvrdis zbog cega onda kuliras Bosnjake po Bosni i deminiziras njihovo bitisanje i svim srcem i politickim sredstvima podupires Dodika i snage za odcepljenje od tih istih ! Turska je valjda protiv takvih akcija `? Nije valjda da imas podrsku od njih ili ih obmanjujes o tim stvarima u sta ja ne sumnjam, poznavajuci svesrpske poliitcare koji su skloni vjekovima da lazu o toboznjim iskrenim namjerama i suzivotu ali pod srpskim uvjetima !
Sbija opet pod Tursku pala prije Bosne, ccccc.
Svaka voda se na kraju vraca svom izvoru...
kao i gradnja obje dionice auto-puta Beograd-Sarajevo koje se nalaze u Srbiji, od Kuzmina do Sremske Rače, i od Požege do Kotromana, odnosno granice sa BiH. ----------- dakle ipak se oba kraka autoputeva grade iskljucivo kroz Srbiju i to samo do BiH granice
Mozda nikad niste imali bolje političke, ali ste sigurno nekad imali bolje sexualne odnose.
mamu vam genocidnu
Nek prica svak sta hoce, ali Vucic je TITO za ostale politicare u regiji.
Nije krv voda
Krv nije voda
Za Vucica se mora priznat da je nedefinisan a neki sa zapada smatraju neiskren jer balansira i pravi sporazume kao i obecanja sa svakim od Kine Rusije EU Turske i arapa, a isto je poseban i balansira izmedju Seselja i takvih radikala, kao vecinske Srbije koji bi da smjesta umarsiraju u Kosovo, ali posto Vucuc zna da to ne moze tako i da ostaje samo na uspostavljanju dobrih odnosa sa Kosovom, dok je evo uspostavljanjem odnosa sa Turskom napravio svijetsku stvar u medjunacionalnim odnosima.
Vučić s Erdoganom: Želimo još veći dolazak Turaka 🤔🙄😲
Plaho se volu.
Sveukupno 140 godina su izdržali bez Turaka...više ne mogu, pucaju po šavovima
bez obzira na sve Bosna je i dalje Zapad za Serviju