Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje ti je da ne ideš zbog Dačićeve izložbe. Ili bar da sačekaš. Hrvati su trenutno mnogo ljuti na vas.
Bilo bi najbolje moj vucicu da se nadjete u Glini pa da ti Kolinda pusti tvoj govor 14 dana prije oluje sta si odrzao,smrade jedan,nema ti oprosta NIKAD
https://youtu.be/vu5qvsloewU
razgovori će biti žen-šen, na biljnoj osnovi......
Njima odgovara proslost jer buducnosti nama nema sa ovakvim politicarima. Mnogi su vodili ratove ali nisu koristili to za predizborne kampanje, zamazivanje ociju ili skretanje paznje narodu sa nekih pravih problema u drzavi i dalje igraju politicke igre samo da bi odradili svoje zadatke i sacuvali svoje fotelje. Ne budimo ovce vise, upropastavaju nas ovi hostapleri sve nas, uzaludni ratovi zali boze neduzne ljude ubijene.
Nije da likujem, ali ovo je prvi put da srbijanska zvanicna politika preko vode zedne prevodi hrvate. Prije su prevodili uglavnom Bosance. Izgleda da su i u Srbiji napokon razumjeli da se granice na Balkanu ne mogu crtati bez aktivnog ucesca Bosanaca.
Koji bosanci obican narod,koji srbi takodje obican narod, koji hrvati takodje obican narod. Nas obicne smrtnike niko nista ne pita a politicari su korumpirani od strane jacih ljudi, kontrolora koji diriguju ovim kukavcima.
Krme ostaje krme
Ashik nam je od secera sladji. Istorijski utemeljen ashik... Imal' jada k'o kad aksam pada, Kad mahale fenjere zapale... Usne same kad sapcu iz tame: 'Zlato moje, dal' jos mislis na me?' Usne male kad sapcu bez daha: 'Aman luce, mrijem od sevdaha...' (P.S. Ekskluzivno za Klix, sa Banskih Dvora)
Hehe nije to ništa. Koliko su se puta pičkousti i žuto bradati sastali ovih godina moglo bi se reć da su braća rođena
Vucicu pederu!:)
Isprika zbog agresije ili zbog huskackih izjava koje je davao u okupiranim dijelovima HR bili bi najljekovitiji. Ili barem da dodje s nekim jasnim prijedlogom obnove neke srusene zgrade u Vukovaru koji nije razaran samo od okupatora i pobunjenika u HR, nego i izravno s one strane Dunava. Crna Gora je svojedobno barem ponudila obnovu jednog unistenog gospodarskog objekta u Konavlima, u DU primorju, i to je imalo bas ljekoviti ucinak na odnose. Nekada je i simbolicna gesta bitna. Dobrodosao!
Ljekovita Kolinda Grabar Travarovic
E cuj ljekovit razgovor.Kolinda gatala
POLITICARI UNOSE NEMIR !
Ti si sdp-ova brat vucicuuuuu
Razgovori ce biti ljekoviti?