Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hhahahaha, za stoku medijsku, bez imalo mozga
Dragan Covic vrbovan da radi za Srbiju. Covic je Ratka Mladica nazvao gospodinom na N1 televiziji, oborio tuzbu BiH protiv Srbije za agresiju i genocid neutralnim stavom u Predsjednistvu, protivi se priznavanju nezavisnosti Kosova, vise puta je sam isao kod Vucica u Beograd, a i Vucic kod njega u Mostar, za vojnu je neutralnost BiH i protiv je ulaska u NATO. Jedino u cemu se ne slaze sa Dodikom je optimizam
@Counterforce Nije Dragan oborio tuzbu nego sud.Sud je nije ni razmatrao!Koja blamaza.Da je ljudi i ne razmatraju ha Brini se ti za Bakira.Lik je clan ,,muslimanskog bratsva".A njihovi su izdanci Al kaida i ISIL.I nemoj da se cudis kada vas Makron kulturno isproziva...Vjeruj da je francuska obavjestajna jako dobra i da je Makron jako dobro informisan.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma ajde?! Otkud braća da rade iza leđa?! Ko bi rek'o, tako fini ljudi...
@DrynskPeca Da to nije vatikansko - muslimansko - američko - britansko - hrvatsko - bugarsko- mongolsko - papuansko - burmansko - slovenačko - njemačko - marsovsko - jupiteranska zavjera?
A ja juče nosio belu kesu...sva sreća,nisam ispao na YouTube!
I šta je ovde novo? Pa i CIA plaća i vrbuje 10 puta više. Pa CIA agenti su među nama svakodnevno, na poslu, na fakultetima, u politici, vojsci....itd. Pa i ovaj "Bugarski novinar" je plaćen od CIA da naruši odnose između SR i RU.
Vučić naredio istragu o Putinu hahaha, putin okom vučić skokom
Koje dizanje magle.
Ovo je za " vjerovali ili ne". Naredio istragu o vrbovanju, a on glavni Putinov cuko. Ovo je ustvari samo za naivne zapadnjake, samo ni oni se više ne lijepe na Vučkove smicalice. Doduše, ima tu materijala i za one koji gledaju zapadu. Dakle, pokriva cilo biračko tijelo. Za svakog poinešto. "Nema da omane".
Pa i Vucic je agent Rusije! Sve podatke im odaje, dozvoljava im mijesanje u unutrasnje stvari srbije, dozvoljava im kampove itd. Sedmicno ih update
@SpiricNaBudzetu imas li dokaz ili samo lupetas da bi bio u centru paznje
Rusi i Srbi???Ma nije moguće!
Koce kiga nego srbin svoga zahebati
Ma hajde Vučko, ti ko nisi znao. iznenadzen i uvredzen 😂
Pa cijelo vrijeme se treba o tome razmišljati. Kako će se ići u NATO sa srpskim generalima ako su natjerani i neidu svojom voljom u NATO pakt? A zbo ANP kao nema vlasti. Više je da SDA na zapadu nema podrške a to je veliki problem za Bošnjake.
Rusi vole Srbe, zauvijek pravoslavlje, složna braća 😀 Ukratko, ponestalo mi ovakvih i sličnih slogana, pa ako se još neko sjeti slavensko-pravoslavnih poštapalica neka ih METNE ispod mog komentara 😁
Sad će kao reakcija na ovaj snimak, još jedno dvadeset oficira da se javi u rusku ambasadu 'dajte i nama, hoćemo i mi'...
Pa Vucic je Ruskoj guzici,sta ima istrazivati druge?
Zato je i imao infarkt,falilo mu zraka u guzici😂😂😂,on visok a Putko mali
Jos se gurao i onaj grmalj Dodik,mozes misliti tjeskobe,hahaha.
Sikter kopile sitarsko.
Dragi klixe, daj prestani brisati komentare koji su bezazleni i neuvredljivi.Lijep pozdrav za redakciju.