Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto kao što se nema šta sa vama pričati o bilo kojem dijelu Bosne i Hercegovine.
Srbija je garant da se bosanski vlasi nece pokusati odvojiti, i to iz razloga sto Srbiji ne treba jos milion sirotinje...
Bosna i Hercegovina je uvijek bila to što jeste. Bilo kakav oblik države, republike a danas težnje da postane dio Evropske zajednice uvijek je bila Bosna. To što joj ti sa tim pridjevima umanjuješ značaj govori da sam sebi umanjuješ značaj ako već živiš tu. To se kosi sa logikom. Dejton je zaustavio rat a protektorak o kojem ti pričaš nema veze sa vezom. Bosna ima sve što treba da ima jedna država mada treba još raditi na modernizaciji svega. Novi zakoni usklađeni sa Evropskim standardima. A ništa nije manje zavistna o EU nego Srbija, Hrvatska jer mi mali nemamo baš puno prostora da se zezamo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vučiću pederu, Vučiću pederu !
hahahaha :)
tišina tamo gđice armagedon .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vučića kao ljuti zašto je Rama spominjao Kosovo kad je ono različito od Albanije? Pa i Republika Srpska je različita od Srbije, a njihova beogradska diplomacija ne prestaje baviti se RS-om! Dvostruki kriteriji, druže Vučiću!
Vucicu se Rama smije kaze da je doso da ga bije
Doso rama da nestane galama
Vjerovatno satima slusao onog gubicara kako sam sebe hvali, pa htio promijeniti temu...al eto. Veca je on budala sto je uopste isao u srbiju.
a šta si mislio, da će ti Rama lizati dupe, dovoljno je hrabar što vam je došao u posjetu nakon DRON-a
cuj sta ima Albanija sa Kosovom?! pa Albanija vlada Kosovom, oni u Prishtini su samo za show,stvarni potezi se vuku iz Tirane, a Srbija ga 8==D pushi
A KAKO MOZES VUCICU TI SVAKI DAN PRICAS O BIH I ENTITETU RS TO MOZE VUCICU
Ovaj je covjek zbunjen. Nedavno su Ramu optuzivali da stoji iza drona (posredno, preko njegovog brata), da je pobornik politike velike Albanije, da svojata Kosovo itd. Sad kad covjek zeli (i) o tome da prica, on "ponizava Srbiju jer on nema nista sa Kosovom". Pa odluci se: ili je jedno ili drugo.
Aco Pussy Lips
Usrama srbija nije garant nicega posto je to usrana tvorevina kao i okupirani dio RBIH...
mislis us*ana smrdija
ramo ramo druze moj
A to je provokacija zao ti sto tamo nemozete da koljete i silujete mamu vam cetnicku
BALKANCI + SIPTARI = SHUPCI i DJUBRE EVROPSKE UNIJE, PRIMITIVCI NIKAD U EU NIKAD NE ZELIMO TAKVE PRIMITIVCE
Po Vučiću je Rama provokator. Šta je onda Šešelj koji mu otvoreno prijeti iz Haga ?
sam si to trazio...idi malo na pink i placi,tamo prolazi patetika...
svi su njemu miskovicevi placenici...cujem da je i sundjer bob na tom spisku....