Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Đubre koje se naziva prijateljem BiH.
turci ulažu u srbiju, srbija ulaže u republiku srpsku, republika srpska šalje sadaku (lunch pakete) u islamski rezervat 23%. izgladnjele bošnje skaču do neba od sreće.
Koliko to onda govori o srpskom moralu?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sto Vucko veliki prijatelj bosne finansira Dodiku kampanju. Mozda ce mu i u oruzju poslati. Nema normalne politike prema BiH samo agresorska odstrane komsija i susjeda. Zato moramo izabrati ljude sa stavom a ne mlakonje iz SDA da prestanu da nas omalovazavaju i prodaju.
između rs i srbije ne postoji granica, tek formalno za civile. srbija šalje rs oružje svakodnevno. od pištolja do haubica.
@oho - i miga mi ga!
Samo Židovi i Srbi pomažu svoje u BiH na najkonkretniji mogući način.
Pomažu i nama Turci. Npr. eto ubrzano se grade džamije, dobivamo vjersku literaturu i Erdogana smatramo svojim sultanom, kojem je Bosna ostavljena u amanet. Plovi patka, plovi guska doće nama opet Turska, što no reko efendija, a on što kaže to je vazda vela kuvetile -obistini se.
Živio Vucicu
U RSDU JE DA POMAZES U REDU JE DA SI PRIJTELJ BOSNE I HERZEGOVINE ALI ONDA NESTO NE PASE SLIKAS SE I SASTANCIS SA COVJEKOM KOJI JE NEPRIJATELJ TE ISTE::::::::: KUD SVE TO VODI::::::::
On samo u Rusiju i Srbiju moze po sedaku.Zapad mu eura neda.Kada spadnes da od Srbije trazis e onda si bas dno dotakao.
Dobro je da federacija sama dobija sadaku od zapada i da zbog toga tako prosperitetno živi.
eeee sirotinjo i bogu si teska.on tezak par stotina miliona a ide da kamci za mrvice
čini mi se da se vas dvojica sastajete jer vas niko ne j..be, laktašenko kao retardiran ponavlja fraze na koje se više niko ne pali pa ni ravnogorski četnici, a vučić nakon kosova vidi koliko i kako mu ide
Aco Milokrada i rs nespašava ni 10 milijardi KM! Taj, Milokrad će te pljunuti čim ti se vlast zaljulja. Svima prije tebe je lizao .uzicu, a sada ih pljuje ko zadnje! Njega ti pod istragu za sve lopovluke koje pravi po Srbiji!
Ša možeš , kad se ima....! Nego da te pitam: šta će biti sa tim evrićima ? Da to možda ne ide ronhillu za kampanju ? Šuma je njegovim majstorlukom dovedena na prosjački štap , i sada je gola ko neka stvar , tako da sumnjam da ima i za campanje....!
SVAKA CAST VUCICU JADNI SU LJUDI U MANJEM ENTITETU, NJIMA JE STVARNO POTREBNA POMOC.. KADA SE PRODJE PORED DOBOJA, BL I DRUGIH GRADOVA U RS OSJETI SE TAMA SIROTINJE I JADA
twilight zone=RS
Taman za 10 cevapa kilu bureka,da posalje milijardu malo bi bilo Laktasenku
Stan Laurel i Oliver Hardy.
Stan Laurel i Oliver Hardy.
Joooj i vi vise!!!
Jao kako je ova Srbija jaka...dok djeca Srbije umiru od gladi Vučko se rasioa za veliko srpstvo-jadno!!!