Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija sve ovo smatra i dalje svojim ekonomskim i političkim prostorom...
Isto kao sto i Hrvatska smatra Srbiju svojim ekonomskim prostorom... Hrvatske kompanije posluju sirom srbije. Npr. agrokor drzi dobar procenat trgovine kroz vlasnistvo u 2-3 trgovinska lanca, proizvodnju hrane kroz nekoliko fabrika i zaposljava dosta ljudi tamo...
trebali bi i nasi ovako zajedno da zasjedaju sa vladom neke druge drzave npr Hrvatske, Turske, Kosova nije bitno. mislim da bi se kmecanje culo do neba.
Grijesis tupko mi necemo ni s kim yebala ti sadaka mater tursku da nije nas pocrkali bi ste u cetnitetu a ovde meni sadaku spominjes. Onaj vas vlastelin svake dvije sedmice kredite dize yebo vam on mater glupu
Toliko o odmaku Aleksandra Vučića od Milorada Dodika. Ovo je izravna potpora, a Dodik i Željka će vladati još najmanje 4 godine
GLEDAJ SVOGA POSLA VOJVODO VUCICU U HRVATSKOJ I BIH SE BOLJE ZIVI NEGO U SMRDIJI
http://youtu.be/qAdF2XIYpMI?list=UUEjE3Y38h0ROQz8QXYpCYwg
Podrska. Tamo gdje su projekti tamo je protok novca, radna mjesta. Vucic je dobar premijer. Sad je vrijeme da i Federacija BiH izgradi specijalne veze sa Beogradom tako da cijela BiH ima ... te veze.
Pametno zboriš. Jedino ako se povežemo u regiji imamo mogućnosti ići naprijed. Ovako rasparčani i puni mržnje jedni prema drugima sa političarima koji zavađaju i nemaju nikakvu viziju tonemo sve više i više. Da nam je standard bolji i mržnje bi manje bilo.
Gdje dođe taj roaming? U kojoj državi je to mjesto? Ko god krene na more kaže mi nemoj me zvati bi'ću u roamingu. Jel' u tom roamingu zabranjeno pričat' na telefon i kakav zakon tamo vlada?
...fonoslavija? :))
dodao bih `mobilna`