Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja, i ?!
Cetnici nikada nisu i niti ce biti na prvoj liniji. Njih najmanje pogine u svakom ratu jer oni idu iza vojske i kupe stare i nemocne i demonstriraju silu. To je skupina alkoholicara,pjevaca bez dandamu. Obratite paznju da nigdje tih kukavica nije bilo u bitkama prsa u prsa. Paćenici
Ovaj se ukenjo...Nezna ni on ko ga vise prca
Policija drzave Kosovo po nalogu specijalnog suda u Pristini izvrsila akciju hapsenja kriminalaca....gdje je tu problem?
@korisnikBAA da.. ne znam sto se raja pali na ovu vijest.. privela policija krimose, ko u svakoj normalnoj zemlji..
Zašto Kosovo ne traži Zajednicu albanskih opština u Srbiji? Ako to traži Srbija da "zaštiti" svoje građane u drugim državama sledstveno, to Isto pravo mogu tražiti i Mađari i Bugari i svi drugi za svoje sunarodnjake u Srbiji.
....i ufatili pola Roma i 3/4 Hrvata
Ista stvar kao u BiH, kriminalci se kriju iza linije razdvajanja i zna se na čijoj strani.
Vila na halila. Ne zna se ko je gori.
opet srbi najgori
Kosovo i Albanija mogu da mobilišu 2.5 puta više vojnika od srbije.Albanci su naoružani do zuba Amerićkim naoružanjem i obućeni po NATO standardima i sa velikom motivacijom za odbranu svog životnog prostora.Prosjek starosti Albanaca je 25 godina a kod srba 43 godine.
Iz sjeverne Mitrovice srbi su protjerali 12 hiljada Albanaca.Albanci nisu prodali imovinu i kuće u sjevernoj Mitrovici i jedva ćekaju da se vrate u svoje kuće.Danas u sjevernoj Mitrovici živi manje od 10 hiljada stanovnika od toga su 50 posto srpski Romi.
sta trazi bosanac tamo alaha ti
Uhapseni sverceri,koi su svercovali srbijansku robu na Kosovo....
Sta je problem, srbi su poznati kriminalci u citavom svijetu. Taci to samo cisti.
Kažu iz pouzdanih izvora da ga je najviše nasekiralo hapšenje ovog Bošnjaka
jel to netreba hapsit bandite samo sto su srbi? yebo ludog naroda. e gaj sad srbadijo kad je kosovo srbija haj pokazite muda. hocete po piccki dobit od albanaca
"Vučić je napomenuo i da je prema podacima Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije na prostoru Kosmova od 1999. godine bilo 9.000 etnički motivisanih napada na Srbe." na prostoru Kosmova je*li te novinari nepismeni sa klixa
Mora li vazda Bošnjo biti u lopovluku,izgleda u tome smo prvaci
ovi misle da ce im na kosovu kriminal proci kao u srbiji ili u rs-u?