Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U stvari i jedan i drugi ne odstupaju i kazu da je nuklearni rat nuzan.I umjesto da ih objesimo na bandere mi ih jos i analiziramo.Ta vrsta idiotizma je i dalje svojstvena ljudskom rodu.
vućić je pićić.
zatvorio vučko novinare po putonovom receptu, kosti im lomi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko čita šta je rekao, zaključak je da je sve to tako. Drugo je što se ovde gleda ko kaže, a ne šta kaže. Rata će biti sve više, a ne sve manje. Valja gledati da nas zaobiđe a ne menjati da li je reko Vučić ili Milanović. Dok se god bude kurčilo samo će se najebat ko i uvijek.
Vucic odavno jede ono sto mu nije u tanjiru.
Putin je samo prepisao ono što ste vi radili, a zna se gdje ste završili - u Hagu. I Putin će
mozda biden ne govori o miru ali misli a ti govoris o miru a mislis o ratu
Hajde ono mali ce prvi da pocrkaju i tako to ahaha
Lako je to. Ili mozes gledati kako Rusi vrse invaziju i da te boli briga, ili ne mozes. Nema tu sredine neke pa da mozes sjediti na obadvije stolice.
Rece lik koji je javno pozivao na ubistvo muslimana… Kakav bolesnik..
Vucic mirotvorac par la excellence! Jos samo da se lati kalasnjikovA nad sarajevom ko u stara dobra vremena!
Bitno je da Rusi izgube kao i proruske pristalice.
Koji si ti faktor da komentarises. U sve se petljas spodobo
Ovaj lik kao da vuce neke frustracije iz djetinjstva, ili rane mladosti. Nagle promjene raspolozenja, lazi kojima se sluzi i namjesteni osmjeso dovoljmlmo govore o ovom nadasve psihoticnom liku.
Da zaista, ovaj luđak nam se navalio na kosti tabloizirao je društvo u Srbiji. Ne znaš više ni šta je istina ni šta je laž po celi dan njegovi mediji truju ono malo što je normalno ostalo od Srbije. Težak psihopata, prosto me strah i pomisliti šta će biti s nama pored ove zveri.
Obavezno pogledati - video govori sve - https://youtu.be/b2CUONXlxQ8
Il je ovaj glup ili lud. Govorili o pobedi? Zar ne vidi da je putin sad nagebao. Rusi moraju da ga smene.
Taj rat ce zavrsiti samo u slucaju kad Biden ili Putin vise ne budu predsjednici. A prije ovaj prvi, Trump pobjeduje sigurno sljedece izbore. A znamo koliko njega briga za to.. Zato je i izgubio izbore jer se pripremalo sve.
A otišao na izložbu naoružanja u Abu Dabi. Moj Vučko peder*čino stara.