Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači već su priznali Kosovo samo još to moraju javno objavit
@premudri Kad vam pripada što ne postavite granice. Ah da junaci nemaju mudaaaaa.
@rauber da piqkousti mira da to proda svojim gradjanima.. fakat su njegovi Vec vidim piqckoustog kako teatralno, emotivno, sa glumackim grcevima na licu objasnjava da nema drugog izlaza ( za njega licno) osim kompromisa=priznanja kosova
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
....vama Srbima da je pameti do kadije ko od kadije na Balkanu bi cvjetalo, svi su skontali da ste vi i vaša mitomanska velikosrpska ideologija izvor svih zala na Balkanu.
Znao si ti to odavno, samo nisi smio reći velikoj Srbadiji. Pusti nek' to Duduk kaže, on je tvoj lajavac.
i bosna ce priznat kosovo ko ce nam sta ako to uradimo
@premudri Misliš na republjik-šumska da je neodrživa kao entitet , u međunarodno priznatoj i nezavisnoj Bosni i Hercegocini...! A , jeste ona ( šuma ) neodrživa ...pa to svi zapadnjaci , pogotovo Ameri kažu...( koji su je i stvorili u Deytonu)
@premudri Pa otprilike znaci ono sto vi nece nikada imati, ni u kakvoj formi. Znaci da cete moci samo sanjati dok vam i te snove zauvijek ne ugasimo. Kako god okrenes, mi smo gornji, vi ste donji ;) Uzivaj u muslimanskoj drzavi.
Hahaha kad ga Angela trpa oci ispadaju....
Pod jedan. Ovo je konferecja za novinare prije razgovora. Razgovori jos traju. Pod dva, oni se sastaju vec 13-ti put, skoro jednom jesecno. To vam nesto ne govori? prd tri, sta Bosnje boli k... za Kosovo? Nemate svojih problema? Radujete se tudjoj muci iz pakosti?
@premudri Ojjjj kmetu. Imamo mi BiH-a međunarodno priznatu. Dok vi imate folklorno društvo nastalo na genocidu.Što boli k.. vlahe za Bosnu.
@Crnalegija U pravu si. Dva miliona Srba ubijenih u dvadesetom vijeku od strane komsija. To je rezultat genocida nad Srbima. I opet niko ne sere po komsijama. Dok vi ubijene vojnike iz Srebrenice vozate ko stafete svake godine, ne bili navukli koji dinar sadake.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahaha 😂😂😂😂😂 ???? !!!!
Poslusaj tu zenu jadan nebio .... ☝️
Budi čovijek pa reci krivi smo za sve raspad. Yu. I za genozide i predaja rs-a i kosova!! Samo tako iskreni mozemo naprijrd!!
I oni ce u EU, samo tamni vilajet ostaje nama...mi ne pravimo bolne rezove u glavama, mi to radimo prakticno...na prihodima, budzetima, dohodcima, porezima...
@Simeon33 Nije EU meni nista znacajno ali cemo ostati izolirani u svakom pogledu kad Srbija i Crna Gora udju u EU
Malo će da vas bole kad budete i de iure objavili priznanje nezavisnosti Republike Kosovo. ;D
Pa objelodani zvaljo i reci istinu a ne zaobilazi stalno kao kisa oko Kragujevca.Reci da vam je naredzeno da MORATE PRIZNATI KOSOVO KAO NEOVISNU I SUVERENU DRZAVU jer bez toga vam nema ni investicija a ni pomaka za clanstvo u EU. STISNI JAJCA PA TO RECI JAVNO KAD SE ISPOVRACAS NAZAD.
Srbija zna da ce priznati Kosovo, samo razvlaci da izvuku nesto za to priznanje: (pomoc, investicije, direktna ulaganja u Srbiju). Znaci nije stvar u tome hoce li priznati nego koliko mogu profitirati od tog priznanja. E to je ta politika.
Vučko bre , ajde više izađi pred javnost , stisni mu...a , pa kaži ; koje su to "važne i strašne odluke" koje ,morate ispuniti...? Da li ćete morati da se samospalite.. , ili morate pola stvoga ljudstva da proglasite ratnim zločincima( za ovih 100 godina vašeg terorisanja komšija ...) , ili ima nešto vezano za međugalaktičko priznavanje "nebeskih moči " ..???, ...ili će se konačno obistiniti proroćanstvo braće Tarabić?
kako bi slatko pustila to kosovo.........i priznala ga .......i onda neka se valjaju u svom sljamu.........
Vučko , da li si obavestio Predsednicu Merkel o čoveku sa crne američke liste , tkz.vanom ronhill-baji , i da nije uredu , ako i Nemačka (tj. Eu ) "uturi" istog na sličnu listu?
Sace ga roknuti da destabilizuju i to je to srpska posla.. ako hoce mir metak mu je rusi salju maksuziju..