{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Vučić: Iznijet ću najfrapantnije dokaze o miješanju zapadnih sila u izbore u RS

S
24.9.2018. u 20:03
303
225
Vučić: Iznijet ću najfrapantnije dokaze o miješanju zapadnih sila u izbore u RS
303
Vučić: Iznijet ću najfrapantnije dokaze o miješanju zapadnih sila u izbore u RS
Foto: AFP
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će poslije oktobarskih izbora u BiH iznijeti frapantne dokaze o najbrutalnijem miješanju pojedinih zapadnih sila u izbore u Republici Srpskoj.
"To njihovo miješanje ide do tih granica da ambasadori pojedinih zapadnih zamalja zovu ljude na listama pojedinih stranaka i zabranjuju im da slučajno ne smiju da promjene stranu jer će u protivnom odgovarati i za zločine koje su počinili i za one koje nisu", rekao je Vučić, obraćajući se u Beogradu članovima Glavnog odbora SNS-a čiji je predsjednik.

On je naglasio da će sačekati kraj izbora i da se Srbija neće miješati u odluku srpskog naroda u Republici Srpskoj, ali da će poslije izbora iznijeti mnogo dokaza.

"Ovakvu knjigu stvari imam da se vidi kako to izgleda", kaže Vučić.

Govoreći o miješanju pojedinih zapadnih sila u izbore u RS, Vučić ističe da su se još i među Srbima našli oni koji će Srbiju da optužuju za miješanje.

"Naši Srbi su se našli da Srbiji drže pridike. Šta ćete. Valjda ste sve razumjeli. Prvo sam se kiselo nasmijao, a onda razmišljao šta da odgovorim na to kada su neki rekli kako se Srbija miješa u izbore u BiH", rekao je Vučić.

On je izrazio nadu da će sve biti u redu sa RS i srpskim narodom u BiH.

"Srbija je uvek mogla sve da istrpi i uvjeren sam da će znati da istrpi i istrpiće i ovog puta, jer Srbiji nema ništa preče od srpskog naroda i podrške koju mora da mu pruži", naglasio je Vučić.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: