Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se ti interesujes za izbore u dr zemlji? Ti si ko vegeta, u sve se miješaš! Izbori u Makedoniji, u Crnoj Gori, za Kosovo da i ne govorim.
@KolovratSrbsky: Jbaće vam Englezi majku :) Ruske uvlakuše. Poderaće vas. Srbija će biti leglo migranata. Sve preko Albanije. Srušićemo vas. Postaćete Sirija u Evropi
@robbot A što se nebi miješao? Svi srbi na ovom svijetu su Srbi, ejjj Srbi, anlajišeš li jenom?!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Kaže šta će on sam? Pa i u Ameriku je otišao sam, pa vidi dokle je dogurao i šta je napravio. https://mirsadhadzikadic.ba Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Mirsad Hadžikadić, najobrazovaniji, najčistija kampanja! Misli svojom glavom, birajmo poštene i sposobne ljude, ne podobne stranačke lutke na kanafi! Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Postavite direktno pitanje Mirsadu Hadzikadicu na FB stranici - https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/ Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno. #mislislisvojomglavom
Ovaj vucko je taj koji se mijesa i koji se uvijek mijesao u svemu sto se tice BiH. Ako se iko mijesa od drugih zemalja u nase izbore, to je on i niko drugi. Djubre neotesano. Zasto ne iznese te dokaze prije izbora, pa da se zna.
Njega ni rodjena mati ozbiljno ne shvata, covjek je pravi psihopata kao i 99% genocidasa!
atma 23%!!!
Zbaljo razguli preko drine i meti svoju avliju!!
Prije neku godinu, a uoci izbora u Hrvatskoj, Vucic je zapodjenuo iznenadnu i nicim izazvanu svadju sa rukovodstvom hrvatskog HDZ-a kako bi se podigle nacionalne tenzije u Hrvatskoj, te uvecao broj nacionalistickih glasaca, te time doprinijeo pobjedi HDZ-a nad SDP-om na ovim izborima. Vjerujem da Zoran Milanovic ili neko od njegovih saradnika moze vise reci o ovom izbornom inzinjeringu Vucica i HDZ-a (Zagreb). Vucic nema moralno pravo da ikome drzi lekcije o mijesanju u izbore.
hoces li sazvat onaj qrcev savjet za nac bez
cuti smradu jedan... ,ti ces nesto reci, al neces sad a vamo palis iskrice ma ti si frustrirani smrad..
Na prvi mah kontam i kod njih u Srbiji izbori kad pičkoustom puna usta manjeg BH entiteta. Ovu osobu pod hitno treba proglasiti persona non grata i zabraniti mu ulaz u BiH. Malo je reći da je zla posijao što tokom što nakon rata. Odjebaus!
mosnje opet kmece po portalu!
Joj da hoće se zaratiti...
Vucicu je teski kompleksas, on proba da poremeti stabilnost sa Dodikom. Ovi Srbi su skroz pokvareni, primitivni i jadni. Neka Vucic i ostali Srbijanci se okrenu prema Kosova sto nisu znali braniti i ne prestaju ponavljati '' Kosovo je Srbija '' a kad Zapad drzi zacepljene usi. Recimo Eltsinu je bilo briga za Kosovo 90'ih. Srbijanci nikad nisu normalni bili nego samo BiH i Hrvatska i cak i Crna Gora se mnogo bolje brane i cuvaju. Gubise Vucicu cigane kevicko
Pusi ga vucicu