Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek se zapitaju zasto nemaju dobre odnose ni sa jednom susjednom drzavom. Ne moze bit da niko ne valja osim njih. Ovo vec postaje tesko psihicko stanje u koje uvlace citav region.
Auuu,ovi bosnjaci izgleda i ne spavaju! Dorucak dobili,za rucak ce Dodik,za veceru Covic!
srbi su govna..bez identiteta.
Vecina "gradjana" misli da je imati drzavu, imati svoju reprezentaciju u sportu. Oni nisu drzavotvorno svjesni te su stoga lakoupravljivi od strane agenata stranog interesa koje nazivaju politicarima. Ti agenti stranog interesa su ti koji zavadjaju takve "gradjane". Dokazano je da ti drzavotvorno nesvjesni "gradjani" ukoliko cine vecinu u onome sto se zove narod, taj narod svojim neznanjem izloze stradanju.
Orvel je davno napisao da je neznanje moc. Moc pociva na neznanju gradjana. Danas Armije Teletabisa klicu svojim vodjama.
Meni samo jedna stvar nije jasna. Zasto razgovaraju premijer i predsednik? Zar Srbija nema premijera?
Hahhahahahah Smjesni i jadni srbi, polako sve se placa
A zasto smo smesni i jadni i sta je to sto se sve placa?
Vucic dok je spavao, usnio zajeva kako mu prijeti da ce uci u NATO pakt... menscini ga sad mora jos i utjesiti...
Politika je pojednostavljena, biće kako Ameri kažu,a ispod tog kišobrana kao djeca ovi naši se igraju politike. Za narod je to dobro jer nedao bog da je neko od nas jak kao Amerika.
Ma Vucicu shvati vise da Srbija nije bitna koliko je nekad bila i gotovo...kada to shvatite bice vam lakse
Rušeje Jugoslavije nije donijelo prednost Zapadu na međunarodnom planu, čak naprotiv sada je zapad slabiji nego ikada. Expanzija istoka je pokazala da politika zapada ide u pogrešnom pravcu.
Kurcic samo pravi Probleme sestre svoje a nema muda otici pa rjesiti ko coek vec telefonira :D
I just called to say yebiga...
ok i gove you jedan plus no Problem ;-)
@Anachronox give you*
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
razgovori su ok...ali ekonomski interes srba je da saobracaj za tursku ide preko bugarske...makedonci ne terba da se ljute.....