Komentari (215)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dal ce se Vucic sastati sa Kacavendom, mozda uz neke orgije raspraviti o presudi?
@glaviCH hoće pa će zajedno kod hodže u gluhu bukovicu da im kakav zapis napravi..
to bi vec za brazzersa bilo
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Vučiću šipuga
Nisam srbin Jaro ali zna se ko ga je popusio 93-ce
@GUSTAV1: Misliš možda na ovo: https://www.youtube.com/watch?v=YFk4RBuu_-c
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jadnik do jadnika. Brinu o RS boga mi kao da je to njihovo. NIJE I NIKADA NEĆE BITI.
VučićU, gdje su penzije koje se isplačuju u EURIMA?
Eno kažu na vijestima "televizije svemir" da su i vanzemaljci iz sazvježđa CHALABRTZNI-SCROTUM zaprijetili napadom na RS.
vidi učitelja chetnika i učenika chetnika. (Mrzim Č). Još smrdi na šešeljev šinjel ! btw, je li taj vučić homić?
Mogu oni sad fekalisati koliko god hoce. Nakon jucerasnje odluke suda u Hagu, Srbi dugorocno mogu biti samo na gubitku. Jedino da se dozovu pameti, ali toliko su ogrezli u zlobu, da cisto sumnjam da je moguca katarza.
BEZ DLAKE NA JEZIKU: Braćo Srbi, nije Radovan mogao sam... - Naravno da nije mogao bez pomoći "majčice" Srbije! ! Individualna" presuda - kolektivna bošnjačka šteta!
Njih ne interesuju zrtve niti osjecaju savjest spram zlocina I genocida. Njih samo zanima ocuvanje njihovog plijena RS. Na taj nacin imaju cime sa se pravdaju svome naradu, da pravdaju svoju bolesnu politiku I pricaju bajle o svesrpakim drzavama. Za Beograd I Vucica RS je plijen I opravdanje, nije bitno kako ke ta RS profasisticka tvorevina I kako ona sada izgleda, nisu birni zivoti ni zrtve samo su bitni dominacija, vlast, mitomanija. Sva ta idelogija izvire iz Srpsske Akadaemije nauka I SPC. Politicari poput Molosevica I danaa Vucica su potrosna roba. Oni bi uglavnom svoga cacu prodali samo da su na vlaati
rekao sam ja da bi srbi mogli od prestojecih situacija dobro da profitiraju...bitno je da se srbi udruze jer nam bosnjaci i ustase rade o glavi...
JASENOVAC VAM JE ZAISTA BIO PREMALENA KAZNA!! KADA COVJEK SLUSA STA OVA SERBALJSKA BANDA PRICA, PORUCUJE, SLAVI GENOCID, ZLOCINE PROTV COVJECNOSTI,SILOVANJA, PROTJERIVANJA, PALJENJA, RUSENJA....(A OVAKVE IDEJE I NAKNE SU IMALI I 1918. I 1941), ZAISTA JE SVAKA KAZNA PREMALENA IZUZEV TOTALNE ELIMINACIJE SERBALJSKIH BOLESNIKA!! ZAISTA JE STETA STO JE BILO KAKAV SERBALJ I DOSAO DO JASENOVCA, SVE JE TO TREBALO POBITI NA LICU MJESTA!!
rekao sam ja da bi srbi mogli od prestojecih situacija dobro da profitiraju...bitno je da se srbi udruze jer nam bosnjaci i ustase rade o glavi...
Balije, primite opet Vucica u Sarajevo. Idite malo u Beograd, pjevajte, ko pjeva zlo ne misli. Budite Zvezde Granda. Neka vam uspjeh djeteta bude da osvoji prvo mesto u Breninoj kuci. Iduci koncert Cole, Georgijeva, Cece i ostalih, obavezno napunite dvorane. Neka vas gaze, pisaju po vama i jos vam uzmu po 100.000 €. A kada budu utakmice Premijer Lige, obavezno da ne izostane pljuvanje Sarajeva, Tuzle, Zenice - izmedju sebe. Samo tako dalje, drage moje Balije.
A sto se toliko pominju te Zvezde Granda? Pa taj Bosanac, Marija i Saban su veci Bosanci od mnogih ovdje. Jel bi nam bilo bolje da slusamo "nasu" Selmu Bajrami, Macu Diskreciju i njima slicne? A o fudbalu i navijacima ocigledno nemas pojma.
Ne znam sto se oni u Srbiji uzbudjuju o buducnosti RS-a ako je neki zlocinac osudjen zbog svojih zlodjela. Srbi ne podrzavaju zlocince, narocito ne osudjene za genocid, jer su i sami nekad bili zrtva, a RS je stvar mirovnog dogovora i za sad nije upitna. Ovako kao da dovode u sumnju opstanak entiteta. Ili ja nesto nisam skonto. Kad god su se umijesali sa strane neko je n...o u Bosni.
RS je njihov plijen, njihova zemlja preko Drine o kojim vijekoma mastaju. Sluzi im I kao izgovor pred sopstvenim narodom da su nesto postigli svojom bolesnom politikom. O tome kako je nastala I kakva je danas pro-cetnicka jazbina kojoj bi Hitler pozavidio, to njih ne zanima. Nastavak SANU politike drugim sredstvima..
RS je njihov plijen, njihova zemlja preko Drine o kojim vijekoma mastaju. Sluzi im I kao izgovor pred sopstvenim narodom da su nesto postigli svojom bolesnom politikom. O tome kako je nastala I kakva je danas pro-cetnicka jazbina kojoj bi Hitler pozavidio, to njih ne zanima. Nastavak SANU politike drugim sredstvima..
Prpa Vučiću? Zapamtite, vuk dlaku mijenja ali ćud nikada!
Ne zalite pravoslavci iz BiH kad se ukine Republika srpska ostat cete PUBLIKA SRPSKA, ma ni je to ni lose ostade opet srpska pa makar i publika.. 😁
A šta je trebalo gospodo...??? Zlikovca oslobodit krivnje i kandidirat ga za Nobelovu nagradu za mir za svaku godinu od 1992. do 2016. ponaosob... Neka onda uživa u miru i punoj vitrini nagrada ... !!!
razgovarali pod sljivom :)
@nalix Kakve veze ima zavrtanje vasih neopranih usiju sa ratom ??? Nijedna cigla za vreme rata u hravtskoj i bosni nije pala na Srbiju. JNA je vas mogla zgromi, slomit. Zasto nije ??? Zato sto vas Srbija nije napala.
Od 2500 tenkova koje je "JNA" imala, preko 2000 je bilo angazirano u Bosni i Hrvatskoj. Takodje i 80% teskih artiljerijskih oruzja!! STa je JNA mogla zgromit pokzao je Vukovar. Saka boraca u tom gradu mjesecima je odoljevala svoj sili tzv. JNA!! Sta je jebena Serbija mogla vise uciniti!? NISTA!!! Pricati bajke je jedno, a stvarnost sasvim drugo!
Vukovar je zaista propatio ali I pokazao zube srbo-fasistima...neka je lahka zemlja svim braniocima I zrtvama Vukovara..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)