Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potegao bi ti silu sigurno da seguzici ne bojis
Meni je samo krivo što sam ga promašio kamenicama onda u Potočarima.
joj nemojte molim vas vise ovoga na portale stavljat krv iz ociju i usiju ide od njegovih glupih lazi pa ljudi recite mu da skine orden
Vise mi na Musolinija vuces.
NEMOJ DJECU UDRI DODIKURU
NE, DA BIJES. NISTE ISTI, POSTO JE HITLER I PINOCE MALE MACE ZA TEBE. TI SI HITLERCINA I PINOCETINA.
pa moraju te tako zvati kad se tako ponasas jer kazes postujes suverenitet i granice BiH a sa onom ludom dodom slomi se praveci s.icaliceBiH saradjuj sa BiH i odma je bolje rs a ovako puse i srbija i rs
Institucije se ne jačaju psovanjem majke, ženi Olivera Ivanovića reći, samo što im se ne sviđa šta priča, da je đavo, prijetite silovanjem Ani Brnabić. Jeli ovo zezanje il stvarno istinito?
@Kraftwerk. Pa stim pitanjem imaś odgovor. Sam malo dublje u historiji
@Sabahudin..Nemoj da ti je krivo. Nije on kriv śto se tako rodio
@DrinaDespot. Pa gdje si care legendo,ustalo se posle duge koći na portalima?Imali zime u šumadiji.Kaźu ima i snjega ali nema posla..Pa se dosada ubija na portalima..
@Kraftwerk..Ja mislim da volja naroda se pośtuje na izborima demokratskim,godinama pojedini nebi sjedili gdje jesu i tolika bogatstva stekli,sviju nas i naśe drzave.
@Zero. Nije problem većina naroda i vjere u manjem entitetu. Stranka prva nepośtuje zakone bosne. Ekonomija. Sprijeçavaju godinama povrat naroda na svoje. Prvo treba manji entitet i dejton proślost da bude, jer nije uspjel,pa kantone da se ukidaju. Jedan predsjednik za sav narod i sviju pośtivanje zakona Zatvor bilo ko o ratu vjeri itd najmanje godina. Radikale Ortodokse vehabije katolike pratiti.
Necemo i ne ocekujemo jer tebi to godi!:)))))
Klasicni manipulator i psihopata
Stvarno izdrkani srbi SLUČAJ STE!!!!!!!!!!!
LIk je kompletna budala ... Mutrovic Z. mu je izmislio vlastitii rijaliti za Acu C. i lik ne spava samo smislja sta ce pricati, svaku dan se obraca naciji ... smarani ubi ljude.. a da ne pricamo o medijima drugim koje su sve poklopili ...
Prva od pet konferencija ove sedmice pokazuje da nazi Vučko gubi tlo pod nogama, izbori, bijem narod...