Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh mu jakih zvanica i gostiju u pm.
@fbUser1560802169 kakva goda da je zvanica, bitno je da se podržavaju taman i naopako da je..... bar su se radi neceg jos satsali a ne ko nasi da se biju malte ne kad se vide, gledaju kako ce jeni drugima nogu podapeti....
Paradoks je da je Dodik, ojačavajući Predsjedništvo BiH, oslabio samog sebe, jer je tek 1/3 te institucije.  Nefunkcionisanje parlamenta BiH, koje Dodik opstruiše ne dozvoljavajući potpuno konstituisanje tog tijela, dodatno slabi njegovu poziciju, a ojačava BiH, što je paradoks No3!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kad ulazis jarane u BiH i iz Hrvatske i Stbije vidis da smo za njima vec sada 50 godina zaostali ,mozemo mi ovde da volimo i ne volimo i da pisemo glupe komentare na racun drugih ali narode to je istina,osvjesti se gdje su nase pare za autoputeve i drugu infrastrukturu,....??????
svima je jasno zasto te posjecuje...jer izmedju ostalog Dodo voli usne Vuciceve...ahahaahah
I mi volimo kad je Mile tamo, sto dalje od nas
Najbolje da ga preselis tamo...eto ti ga nama ga dosta 😂😂😂 nek povede i oatalu bagru svoju sasobom.😝😝😝
Veliko je pitanje zašto ovo sve Srbi rade osim ako se ne spremaju za novi rat?! Srbi bi isto imali koristi kako od EU tako i od NATO-a, čemu mi u BiH imamo da se nadamo bez EU i NATO-a, da imamo što manje stanovnika ovdje, možda to i jeste cilj dušamana BiH, misleći da će sa manje stanovnika u BiH moći lakše pokoriti BiH, ako jest onda se grdno varaju, samo neka pokušaju, pa će vidjeti šta će biti.
Srbovanje glavni sport kod ove dvojice.
Autoput Milorad veliki 😁
Jok eto ne treba da svecano otvore toliku investiciju....vazno je da nasi otvaraju tunel i trotoare pa to slave.....na serite ljudi ,ljubomora govori iz vas ali mi smo krivi ,budimo realni.
septembar je uvijek bio mjesec velikih desavanja i odluka ,tako da ja vucicu ne bih bio u kozi
Svidjalo se kome ili ne ali Srbija bgmi krupnim korakom napreduje dok mi naprdjujemo ovde i mrzimo i istok i zapad i svi nam krivi dok se svadjamo i svaki narod svoje lopove podrzava u zivo blato tonemo
Ližite dupe jedan drugome jer za bolje sposobni niste.
V.U.C.I.C.U P.E.D.E.R.U !!!!
Bulevarđije ''najbolje'' govore o samima sebi, svojoj kulturi i psihološkom profilu ...
Vucicu svi mi volimo onog ko igra kako MI ti ja naredimo
Volis jes si mu otkrio milione koje ima na tajnim racunima, pa ga sad drzis za jaja i mozes mu radit sta pozelis!