Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesu li ovo neki srbijanski portal ? Svaki dan je clanak o ovom pizdoustom ;(
ZAR TO NIJE ATENTAT ????:):):) ISTO SE DESILO PICKOUSNOM KADA SU NJEGA GADJALI PA SU NAVELI DA JE TO BIO POKUSAJ UBISTVA!
Tvoji kreteni ubiše svojim nevaspitanjem, nepoštovanjem Albanki i Albanaca, naravno uz put i Bošnjakinja i Bošnjaka. Albanci će sada odgovarati " teškom" artiljerijom - omiljenim oružjem Srba u kafanama - PIVKIM BOCAMA. Do rakijskih balona se još nije stiglo!
ozbiljan bolesnik je to..
pecinski primitivan narod...samo ih treba ograditi bodljikavom zicom...ili ih raseliti bosnajcima i hrvatima...
E moj Vucko,ne moze se po tudjoj drzavi raditi sta ko hoce,zna se kako se turista ponasa......
Kad bi se svi u srbiji upisali ono što jesu ostalo bi samo oko 1 milion srba.
jao intetnet ratnika..jel vam bude lakše kad napišetee nešto šovinističko?nacionalističko?? klixovcii ruše sve rekordeee ,bravo
Amerikanci imaju Največu bazu van Amerike na Kosovu BON STIL u gradu FERIZAJU i največu vazduhoplovnu bazu na Balkanu u gradu KUĆOVA u Albaniji.Ministar odbrane Amerike MATIS je rekao da su Albanci lideri na Balkanu.
Amerikanci imaju Največu bazu van Amerike na Kosovu BON STIL u gradu FERIZAJU i največu vazduhoplovnu bazu na Balkanu u gradu KUĆOVA u Albaniji.Ministar odbrane Amerike MATIS je rekao da su Albanci lideri na Balkanu.
Ebes ba flasu , za 30 do 50 godina koliko ih je albanaca i bosnja, gadjat ce vas mozda samohodnim haubicama beograd ,dok vas ne protjeraju iza karpata , ukrajinu i slicne stepe.
Nike to fljaša sa voda, to je šiptarski toaljet papir.
Baveći se Kosovom srbija je danas najsiromašnija i najzaostalija država u Evropi.
@ARAAB330 Jah, Beograd je eto bolji. Haj ne seri.
Prije ce Kosovo uci u EU nego Srbija...
Haradinaj je izjavio da je Srbija definitivno izgubila Kosovsko tržište.Pretpostavlja se da je stvarni izvoz Srbije na Kosovo bio do jedne milijarde EURa godišnje odnosno 25 posto od cjelokupnog izvoza Srbije.Za izvoz na Kosovo je radilo iskljućivo 3 hiljade srpski firmi gdje je radilo 100 hiljada ljudi. Srpski analitćari kažu zbog Kosovski taksi ove godine će pasti bruto društveni proizvod Srbije za 20 posto.
@ARAAB330 "Srbija trpi štetu ali ne utiče na BDP. " znači Srbija plasira sve što je išlo na Kosovo negdje drugo ili lageruje? Ili, ne kontam? 😂😂😂 Ako to nije toliko bitno što se onaj euročetalj toliko sikira oko toga?
Stvarno Vijesti.ba,Avaz i Klix samo šire Vučićevu propagandu. Jel zbog para il ste debilni ?