Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mržnja je isto kao i popiti otrov i nadati se da protivnik nastrada. Ismevate Vučića najprimitivnijim rečima, a ne vidite problem kod sebe. Dok je on po izveštaju fajnenšenel tajmsa privukao 12 puta više investicija prošle godine nego što ekonomija srbije maksimalno može privući Vi vrtite mržnju, uvrede i terate bilo koga ko bi investirao nešto u BiH. Srbija pod Vučićem već tri godine ostvaruje SUFICIT ( nije bilo od 1939) i trenutno vas prevazilazi na svim poljima.
srbija ce dozivit sudbinu makedonija pola makedonaca radi u bugarskoj i njemackoj s tim sto u bugarskoj radi ofirni kadar a u njemackoj najkvalitetniji, makedonija se hvalila brzinom poslovanja i olaksicama stranim investitorima sto jeste cinjenica al je unistila domace proizvodjace i domacu kupovnu moc nijedan znacajan domicilni urbanisticki projekt nije napravljen u svhu sprecavanja smeca zagadjenja poplava infrastrukture a nikola gruevski je korumpiran kroz strane investicije i pranje para
@svancervesna slažem se za brigu oko zaštite domaćih proizvođača. Za to je kasno. SFRJ je razbijena da bi se ovde napravilo tržište za strane proizvode i krupne kompanije sa zapada. Sada razvijamo mala i srednja preduzeća, izgrađujemo autoputeve, pregovaramo za gasne tokove i maksimalno radimo na realizaciji MOGUĆEG. Svesni smo da je u ovom istorijskom momentu borba protiv neokolonijalizma i globalizacije nemoguća i zna se kako bi se sve završilo.
Cekamo Dodikovu cestitku
bacio je vucko pusing lizing 🐵🙈🙉🙊
Kakve veze sa BiH ima to što je Vučić čestitai Putinu??
Mogo mu je i po pushit
Znao sam da 2 moze u 1 stat!:))))
Vucic dokazao nemoguce,, dvometras stao u pakas patuljku jedva mu cipele vire!":))
Kad prije stiže do gore. hhahahaha
Ajmo balije, olakšajte svoju tugu, slobodno !!! Nije lahko, ali naviknuće kobila na samar, Hahahahaha.... jah...
...šta hoćeš time da kažeš mamu ti hebem rusofilnu.
I Musolini je prvi cestitao Hitleru.
bratske zemlje naše, po bijedi
Hahaha ... glede fotke 😍 ... Klikx pali ... kliksadija puca 😂😂😂😂😂
Ljubav prema rusima mora se.
Uvučić