Mržnja je isto kao i popiti otrov i nadati se da protivnik nastrada. Ismevate Vučića najprimitivnijim rečima, a ne vidite problem kod sebe. Dok je on po izveštaju fajnenšenel tajmsa privukao 12 puta više investicija prošle godine nego što ekonomija srbije maksimalno može privući Vi vrtite mržnju, uvrede i terate bilo koga ko bi investirao nešto u BiH. Srbija pod Vučićem već tri godine ostvaruje SUFICIT ( nije bilo od 1939) i trenutno vas prevazilazi na svim poljima.
srbija ce dozivit sudbinu makedonija pola makedonaca radi u bugarskoj i njemackoj s tim sto u bugarskoj radi ofirni kadar a u njemackoj najkvalitetniji, makedonija se hvalila brzinom poslovanja i olaksicama stranim investitorima sto jeste cinjenica al je unistila domace proizvodjace i domacu kupovnu moc nijedan znacajan domicilni urbanisticki projekt nije napravljen u svhu sprecavanja smeca zagadjenja poplava infrastrukture a nikola gruevski je korumpiran kroz strane investicije i pranje para
@svancervesna slažem se za brigu oko zaštite domaćih proizvođača. Za to je kasno. SFRJ je razbijena da bi se ovde napravilo tržište za strane proizvode i krupne kompanije sa zapada. Sada razvijamo mala i srednja preduzeća, izgrađujemo autoputeve, pregovaramo za gasne tokove i maksimalno radimo na realizaciji MOGUĆEG. Svesni smo da je u ovom istorijskom momentu borba protiv neokolonijalizma i globalizacije nemoguća i zna se kako bi se sve završilo.
Prikaži sve komentare (69)