Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj bivsi huskac na genocid bas voli ove matematicke omjere, 100 za jednoga, 10 godina - jedan sahat. Mora da mu je isla matematika.
@TheGirlfromlpanema , kog iskustva girl?
@TheGirlfromlpanema To sto si napisala je takva besmislica da mi se povraca.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Chetnik se pacifirao!!!
Lijepo je rekao savjetnik Hašima Taćija Škelzen Malići Srbija je još prije dvije godine potpisala nezavisnost Kosova samo treba za to pripremiti stanovništvo Srbije a Ramuš Haradinaj je rekao da svaki pokušaj agresije na Kosovu od strane Srbije imali bi žestok otpor 7 miliona Albanaca iz Albanije,Kosova i Makedonije prosjećne starosti od 25 godina naoružani i obućeni po NATO standardima.
nisu siptari budale kao bolesnjaci pa da im ovaj mlati prazbu slamu... nekad 100 musl.za jednog ssss, a sada ova prica .... majstor ublehe..
Djikani jos jedino mogu ponizavati Bosnjake, jer ih jedino jos bezmude Bosnje posmatraju kao insane. Svi ostali ih yebavayu kako im se digne. Pred Albancima su manji od makova zrna.
@Sezam Šiptari polahko cure a Srbi će se vratiti kad tad, samo je vama kratka pamet od septembra 93!
Narocito ako sagovornik nije vezan i nenaoruzan!:)))
Vidis Vucko kak se nauci lekcija kad se dobre batine popiju u proslosti
Eto ti ispade miroljubiv, ti da vidiš i tračak nade u ratu ti bi ga i pokrenuo đikane. Na tvoju žalost moraš još malo da odugovlačiš i da lažeš srbijance kako je kosovo još uvijek srbijansko. Hajde ba budi već jednom čovjek i reci srbijancima da priznaješ kosovo kao državu, poštivat će te mnogo više srbijanci a i kosovari!!
Nije tebi da sačuvaš mir, već si svjestan da ne možeš da napadneš!!!! Kapaciteti i odnos snaga nije kao 92 a i tomahaVk u čelo pogađa! Vlahaahahaha
Ja Šiptare mogu da volim ili ne volim, svejedno, ali im odajem priznanje, moram da ih poštujem i pitam se samo koliko je Srbima potrebno vremena da priznaju poraz koji se očigledno dogodio. Ključ uspeha Šiptara je u očuvanju plemenskog sistema organizacije u 21. veku - ništa individualizam, ništa lični komfor, ništa škola, ništa religija, ništa urbanizacija, ništa emancipacija, ništa industrija... nego kako kaže glavni baja u selu.
I tako se osvaja teritorija na Balkanu - nemaš šansu protiv ovog sistema ukoliko si civilizovan. Sa druge strane, nepismena SDA talibanska sirotinja se pokazala isuviše mekanom. Stala je tu na pola puta između kasabe i modernizacije, sve je nešto delimično, nestabilno, bedno... i tu treba proglasiti pobedu - Republika Srpska se odbranila. You win some, you lose some.
Najbitnije, na Kosovu je ostalo manje od 100.000 Srba, a u Republici Srpskoj preko milion... nema se tu šta više razmišljati.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
MARŠ !
Reci to svojim kuroslavni srbima....oni su uvijek za rat....SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
bolje izginut nego ovako se patiti
jel' sat ručni ili zidni ? digitalni ili mehanički ?
Mnogo je deset godina kume, mnogo.
Sta je sa njim i njegovim brojevima,sad je 10 na 1,nekad je bilo 100 za 1.
Ti se našao to da kažeš.. Običan četo i zločinac. Agresoru