Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najgore jaro Aleksandre sto mi ni svojim ne vjerujemo (srpskim, bosnjackim, hrvatskim) politicarima, a kamoli tebi.
Predsjednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić dao je ekskluzivni intervju za Al Jazeeru Balkans uoči sutrašnje zvanične posjete BiH. Vučić je poručio kako je Sarajevo važno mjesto za Srbiju, da poštuje teritorijalni integritet BiH, te da našoj zemlji želi veliki uspjeh. SVAKA ČAST!
Nema šta idealna kombinacija covjeka kojem bi mogao vjerovati. Politicar i još uz to i Srbin.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Odrekni se republike srpske i Dodika pa cemo ti vjerovati.Deytonski sporazum nije pitao nas Bosnjake kao narod o podijeli Bosne i Hercegovine na dva dijela.Bosanski srbi i vi naravno ste bili pred krahom i tad vam nije trebao referendum kao obicno jer ovaj sporazum je odgovarao samo onima koji su spaseni da ne izgube rat.Ne seri Vucicu.
Ma daj? Ko je bio potpisnik "Djetonskog sporazuma"? Alija Izetbegović? Ko je bio Alija Izetbegović? Prvi u Bošnjaka?
Bar 15 odgovora mi je palo napamet na ovo njegovo...
Prijatelj neče krasti bosanske ćevape koje BIH želi zaštititi.
Može i Svrbija da računa na Bosance kao na najveće prijatelje, da im pomognu da se izbvuku iz krize - jer bijela kuga hara Svrbijom! http://www.kurir-info.rs/srbija-2060-bela-kuga-vraca-nas-u-1927-svake-godine-40000-ljudi-manje-clanak-1165089
Po komentarima vidim da nismo spremni na pomirenje. Dakle odbijamo pruzenu ruku. Nemojte dobijati ruku pomirenja. Mrznja nije dobra za srce. I da mi sad ne bi pojedini pricali da sam cetnik moram ovdje reci da sam se 92 druge godine vratio u BiH iz inostranstva, prolio nekoliko litara krvi za Bosnu i Hercegovinu... Sad hlupajte dislike ali mrznja vam nece pomoci da zivite bolje.
Samo naivan ili blentav mogu povjerovati priči četnika. U Srbiji je ista situacija kao i 1991.godine, na vlasti su Miloševićevi "socijalisti" i radikali. Samo se priča promijenila. Odjednom su nam eto (preko noći) najgori šljam četnički postali prijatelji i misle nam dobro. I ovaj put to što pričaju, rade samo za sebe. Nikakav napredak u EU neće vidjeti dok ne ostvare "dobrosusjedske odnose", a privreda u svrbiji je na niskim granama, to ih jedino i tjera ka EU (njenom tržištu i pretpristupnim fondovima). Samo idiot može pomisliti da su se nakon 300 godina i 10 genocida preko noći četnici promijenili. Onog momenta kad duduk izjavi da je skupština republika mrske odlučila da se vrati na snagu Ustav Republike Bosne i Hercegovine, da nam ne trebaju entiteti i da treba intenzivirati euro-atlantske integracije i povratak ljudi svojim kućama, vjerovat ću bar u dio ovih (lažnih) obećanja lažnog prijatelja Bosne.
Sa Srbijom ne treba ni dobar dan - ne diraj u ono što smrdi, samo će još više da zasmrdi!
Znamo mi dobro vlaške laži i prenemaganja. Nekad nisi tako govorio Aleksandre Vučiću, sad se umotavaš u ovčiju kožu http://www.youtube.com/watch?v=UGqv9CJbd3U A kako si tek šetao sa "tatom" Šešeljem obilazeći četničke položaje oko Sarajeva http://www.youtube.com/watch?v=QHfGtULnni8
Čuvaj se Danajaca i kad darove nose!
ccccc
To samo hablek može vjerovati!
HAHAHAHA bas su duhoviti ovi smrdi, to samo sebe laze ! Da su tolike dase ne bi izgubili Kosovo Crnu Goru i uskoro Vojvodinu...A sto se tice Bosne ukinuti genocidnu tvorevinu a Sandzak pripojiti Bosni kao sto je nekad bio !Klixovci nemoj da brisete komentare koji su istiniti ! Mora da vas Vucic cetalj placa ! ZIVJELA REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA !
ovom vjerujem ko sto beogradske majke vjeruju onom vuku u BG Zoo vrtu ,da je vuk pitom I voli da se mazi...
Vama se vjerovalo jednom i nikad vise a sto se tice tog postivanja integriteta BiH pa razumijese da morate jer nije ovo vise 92 sada smo mi naoruzani tako da mislim da vam se beogradskog pasaluka nebi ostalo mnogo. To zna i gosp. Dodik koji samo mlati sa pricom o referendumu a zna da su nasi ocevi ginuli za BiH i da bi to znacilo samo jedno a sada nebi mogao mnogo da se osloni na Srbiju a dok bi ostali iz eu reagovali mislim da bi bilo kasno.Naravno neponovilo se ...
Realno,Srbija ima ekonomski interes od toga a imala bi je i BiH..Ni u Srbiji bas niko nije odusevljen tom idejom,ali ako cemo bolje da zivimo od toga sto da ne.Uostalom Vucic je i sam rekao hocete,necete toliko!Pohapsio je pola korumpirane Srbije,smanjio plate poslanicima,doveo strane investitore, uveo je covek neki red.Zemlja vam se raspada,a vi bi i dalje nekoga snajperima ..Tesko da ce Andjelina Dzoli da vam resi sve finansijske probleme.Svi zivimo u istom regionu,i hteli to ili ne moramo da saradjujemo..
Bog cuva Srbe!