Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slika 1 bajt, 9 pixela
Super ste mu sredili sliku!... sa sljokicama!
Pa da, naravno da podrzava, samo sto to znaci da podrzava tzv. RS! To je za.j.eb jer zvuci kao pozitivna poruka, a u suštini covjek je izjavio da podrzava sve ono sto su karadzic i mladic napravili.. Dok hrvati i bosnjaci ne pocnu konacno surađivati kako spada nema normalnog zivota i revizije Daytona
Mile dodik Tvoj sud da je bilo etničko čiščenje u Sarajevu največe u Evropi ili si toliko mlad pa nisi upamtio kako se odlazilo prije početka Agresije Autobuske stanice prepune su bile srba dok Bošnjaci nisu znali šta im se sprema na pitanja što odlaze nisu davali odgovore iako su znali Dobro bi bilo kad bi se neko od ovih sudionika oglasio radi budučih naraštaja da istinu kaže kako se to desilo etničko čiščenje
Dr. On. A dali želiš živjeti sa krvoločnicima iz Srebrenice 95 g
DRINA je vama granica, fizički i mentalno i treba vam jednom za uvijek uđe u te lojave pravoslavne glave da vam Drina teče lijevo a nama desno i dok se zamaljska kugla okreče kako okreče tako i ostaje dok se nepočne okretati obrnuto - TOČKA.
Ako to stalno uvijek ponavljate onda nesto tu ne stima.
Meni je šuhveli što se o teritorijalnom integritetu BiH uopće raspravlja, što se uopće postavlja znak pitanja nad tim.... Respekt, sve fino, sve oke ali sve četiri oči otvoriti prema Srbiji.
Mnogo mi puca sta on misli...
.....e baš mi je drago profesore:)))))))))))
vucic bi se karao za par eura
mile do tad ce ostati samo uspomena na cetnitet a ti si nas glavni igrac, samo navali :P
de ba cetaljcicu koga briga sta pisu u komentarima tamo?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Vuk dlaku mijenja al cud nikada
Vučić: Beograd podržava teritorijalni integritet BiH StoneSleeper: Tel Aviv podržava teritorijalni integritet Palestine
eh jest tebi za vjerovati.....
-Fotošop
Ostale one tačkice za markiranje...
I Sarajevo podrzava vas integritet, i sta sad...