Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj me svega ti povezivati sa Sandžakom..
Nekako mi sve ovo previše liči na predizborne patke . . . Dobro bi bilo kad ja ne bih bio u pravu ... ! ! !
@SrpskiVladikaNjegos ... Ništa kod tebe ne valja od nicka pa do načina na koji razmišljaš ... Nit je Njegš Srbin nit su ova dva koje nabrajaš respektabilni predstavnici bilo koga . . . mrtvi ne prde a ni oni ... ! ! !
@SrpskiVladikaNjegos . . . Ne valja ti logika , eto u tome je problem ... ! ! !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovako je i grobar Toma govorio u Pazaru prije nekoliko godina, kad su mu trebali glasovi. Pa se slikavao po Pazarskim cevabdzinicama, kao on je prijatelj Bosnjaka.
Pa ti misliš da su svi bosanci glupi i naivni .Ti spajaš Srbe iz Srbije i pravoslavce u BiH a za svaki slučaj da trebadne vojska što prije doći do Sarajeva jer 1995 nije bilo te ceste samo Pavlovića most koji je prvi prešao Arkan.
Tako je Vucicu, jedini politicar koji zeli saradnju, dobrobit svim nasim narodima. Da mogu glasati glasal bih za Vucica.
Ovaj autoput na visegrad koji spaja vukojebine u kojim cetnici svakodnevno divljaju treba bojkotovati. Mi treba da se spojimo sa jugom zemlje i hrvatskom. Nikad nam dobro nije doslo sa istoka. A oni iz hercegovone nek crknu u izlolaciji. Svakako su slijepo crijevo
Trebali bi Vučko vi izgraditi autoput sa Turskom,mislim ono bliži ste sa njima nega sa nama po krvnoj liniji a i duže ste bili u zajednici!
Vuče luče nismo mi od juče!
Prirodno je da Pazacima i čitavom Sandžaku zaigra srce na sami pomen bolje i modernije ceste prema Sarajevu. Srbija pragmatično forsira ovu rutu jer Užički okrug treba bolje konektovati sa Beogradom. Niko im to ne osporava, ali je čudno da se povezivanje Sjevero-istočne Bosne i bezmalo 1 milion stanovnika prema središtu zemlje, posmatra nezainteresovano. U Bosni se više gleda kako ugoditi Srbiji i Sandžaku nego svojoj državi.
Bosnjaci i Srbi vi se samo povezujte. Predlazem novi ustroj BIH - Federacija Bosnja i Srba i entitet Herceg Bosna.
takav autoput ne postoji
Mi smo more krvi prolili za bratsto i jedinstvo naših Naroda i nećemo nikome dozvoliti, da nam dira ili da nam ruje iznutra, da se ruši to bratstvo i jedinstvo.
Ova trasa prolazi 100% jer izmedju ostalog zadovoljava i interese Dodika i goraždanskog SDA klana. Što je najinteresantnije Kusturica family poslije ove trase postaje regionalna korporativna sila. Još ako se dokopaju nacionalnog parka na Tari i rašire biznis u Trebinju sve je jasno. Neka pripremi se Jeremić za 4 godine.
Koji cu ja k u Pozegi?
umesto da radi na tihoj integraciji rs ovaj debil pokusava da gradi bolje odnose sa muslimajmunima nisu i nece zaboraviti njegovu proslost, a i necemo i ne mozemo da imamo normalne, a kamo li dobre odnose s njima
huh dva miliona kosovskih Albanaca dolazi u Sarajevo,treba napraviti put za njih.