Komentari (587)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izblamirao se covek za medalju... Uhapsila ga za njega nepostojeca drzva, privela, saslusala i deportovala... Doziveo sam transfer blama
lijepo za vidjeti. top komentar. sjećam se tamo nekih godina da je muslimanski predsjednik (ne sjećam se imena) bio uhapšen, priveden i zadržan, saslušan i deportovan, od strane pripadnika oružane formacije za njega nepostojeće države. nadam se top komentaru. hvaljen Isus i Marija i sretan vam predstojeći veliki tjedan.
Jos u nedelju se je Srbija obavezala da ce postovati odluke Kosova i da ce sa Kosovskim vlastima koordinirati posjete funkcinera. Kosovo odbilo zahtjev za posjetu Djurica, on usao u drzavu ilegalno i na svoju ruku... Pa sta su ocekivali da ce se desiti?? Onda kad je pendrek radio, aj kuku... Klasicni pokusaj spina i eskalacije krize od strane Srbije. Ovo je svjesno uradjeno, al ostaje da vidimo sta ce biti poslijedice. Kosovska policija uredno i profesionalno obavila svoj posao...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ko o cemu kurva o postenju...nema veceg teroriste i agresorske zemlje nego Srbije
Prije ili kasnije Vučić će pokazati pravo lice. Dugo si sjedio jednim guzom na dvije fotelje. Došlo vrijeme da izaberete jednu fotelju.
jesul ih bacali lavovima?
politika koja je i pticama na grani-prepoznatljiva ponavlja se vise puta u kratkim razdobljima postaje 50 to razredna vijest-bitno je da je duric na putu Olivera Ivanovica-oznacen je pitanje je dana i mjesta
ovaj vučić se ubi od patetike i posipanja pepelom.
blalaa blala blala blala
Srbadija samo moze lajati, nejaki su i ne smiju nikom nista. Ako sta i pokusaju znaju da ce izgubiti. Toliki je strah u njima, nikad nisu bili slabiji, a okruzeni su muslimanima sa svih strana!
Ovako danas u nemoći govori eks radikalni, srpski bandit.... da nije tragično, bilo bi komično...
Spremte se,spremte se, četnici, velka će borba da bude. Al ovo je sramota onaj u plavoj jakni udario kosovskog policajca i pobjegao pa preživio, preživeo.
Jadnici..napadaju ih u Srebrenici..napadaju ih na Kosovu...nevini kao jagnjad...
i šta sad?
Kakvi vi vi ste rumunski cigani vlasi koje su turci doveli da im dupe perete.
Oni su 90-tih radi ovakvih stvari i njihovih huskackih medija stvorili srbima takvu sliku da su oni stvarno ugrozen narod i tu istu rulju poveli u ratove sirom bivse juge...
Ovdi je Vucic ispao naj-gluplji,pokazao pravo lice,,,,
Srbija opet provocira sukobe i želi da poentira na providan način i na emociju. Lijepo stoji da mu je bio zabranjen ulazak u Državu Kosovo nema tu šta da se priča,jasno ko dan,žvaljoust opet pravi scene kao one kada je posjetio Srebrenicu.
Kosovo republjika, Kosovo republjika :)))